kunstgræsstovler adidas Predator Tango 18.4 TF Sort Hvid

Posted by admin 09.04.2018 0 Comment(s)

 

"Publikum og alle jer, venner, velkommen til at se Brussels Sports Channel. adidas Predator 18.4 TF Netop på pre-match pressekonferencen talte Westeros træner Jan Thurmans igen arrogant, at hans hold ikke vil frygte nogen Holdet og alle andre skal vide, at Jan Helmands nogensinde har sagt om Anderlecht uden trusler ... "Pressekonferencens scene på tv-skærmen var en støjende scene.
Da han så dette, smed Wu Dezhen bordet med en vred klap: "Hej, hvad lortræner, forstår slet ikke noget!"
"For ah!"
"Ja, han blinder sin løgn!"
"Ja, hvad er Westbrook? Hvad er det samlede antal mestere, de har etableret hidtil? Hvor mange gode spillere har de? Sammenlignet med os er de ingenting!"
De fans, der så på spillet i Wu's restaurant, viste højlydt.
I dag har Wus restaurant, efter Wus propaganda, mange regelmæssige gæster. Når Anderlecht har et spil, samles han her og spiser lækker kinesisk mad, mens han drikker øl og ser på. Med balspillet chatter alle og diskuterer alle sammen. Når det kommer til stigningen, vil de alle have en drink og se holdets score. Det er endnu mere spændende at synge teamsangen.


Med sådan et stort antal korte faste fans eksisterer, men også gør det Wu store restaurationsbranchen er mere og mere ild, Wu Debiao selv overvejer, når den næste dør er et par døre ned bakken, og udvide det område af hotellet!
Men det er bare tænke på ingenting, den nuværende besparelser Wu på hånden er ikke meget ligesom fadet under en stor butik, er jeg bange for der er mange vanskeligheder, men i overensstemmelse med sådan en varm forretning fortsætter med at gøre det, mener jeg, at inden længe, ​​kunne Udvid hotellet flere gange.
Lao Wu, som normalt ikke ser spillet, er blevet en hard core fan. nike mercurial fodboldstøvler Han er ligeglad med noget hold og betaler kun sin sønns præstation.
2003 lørdag 16 august, 2009, beliggende i Anderlecht Constance. Vanden Stock Stadion, her i dag iført en lilla og hvide trøjer pakket med fans, kommer de hjem hold Anderlecht Kom på jubel.
Constantin Stadium har 26.361 pladser, kurset har en lang historie og vært vært for semifinalen i 1972 mod Sovjetunionen mod Ungarn og den belgiske nationale fodbold. Holdets flere spil.
At kigge rundt er stadion i alle retninger, og der er kun to farver overalt: hvid og lilla.
Med hensyn til fansen af ​​det besøgende hold Westlock blev det næsten overvældet af folk.
I den store skål af mere end 20.000 hjemmefansere blev den anden runde af 2004-sæsonen for den belgiske første afdeling officielt startet.
Anderlecht stadig vælge at angribe, deres træner Hugo Bruce er en fundamentalt offensiv galning, for ikke at nævne det er deres hjem Constance. Vanden Stock Stadion, Anderlecht, hvor stor magt Forsvarer du forsvaret derhjemme? !
Det skal bemærkes, at Andletcht i den belgiske første division er den mest vinder, og et hold, der møder Anderlecht vil skælve, fordi de er et af de bedste hold i Belgien.
Anderlecht satte stadig en traditionel formation på 442, mens besøget hold Westlock satte en 352 formation.


I dagens kamp har Westlocks hovedtræk, Jan Thurmans, sendt to spillere, 18-årige sydafrikanske spillere, der er blevet lånt fra Premier League Chelsea.
De to mænd var Michael Madubi, som havde en 19th trøje, nye adidas fodboldstøvler og Boy Boy Mosai, der havde på XI.
Der er også en sydafrikansk 18-årig spiller, også fra Jeffrey Ntuke Pule, som også er et lån fra Premier League Chelsea.
"Lad os se de tre 18-årige sydafrikanske teenagere fra det engelske Premier League-hold Chelsea, der er store forhåbninger på Westport-træneren Jan Thurmans." Tv-skærm, Brussels Sports Channel fortælleren, taler om at sige: "denne tre atten teenager fra Sydafrika, selv om styrken er god, men de naturligvis ikke har nogen position i Chelsea, før spillet Westerlo træner jan Sirri Commons Da han havde talt, troede han, at Anderlechts 16-årige kinesiske blandebarn-teenager Wu Yu slet ikke havde nogen trussel ... "
"Nå startede spillet, Anderlecht startede et voldsomt angreb på åbningen, nu er det front Paier Zeitberger, der tog bolden, og han tog bolden meget let. De to fremad, som Troy tog. "Kommentatorens stemme kom højt gennem højttalerne.
I Wu store restaurant i drikkevand spise fans, i det øjeblik, blev alle sat ned bestik, stirrende øje på TV, når de ser den svenske midtbanespiller havde mistet to i en række på plyndringen af ​​gæsterne efter angriber, har høj Stemmen råbte: "Pretty!"


"Det var bare at sparke og lade gruppen af ​​bastard bastards bastard prøve os!" Spændte fans viftede deres næver og råbte.
Wu Dezhao søger sin søn overalt. Han kan ikke andet end hviske i munden: "Mærkeligt, hvordan kunne min søn ikke være på retten ?!"
"Min kære baby søn, dette spil kan være en erstatning!" Anna Oliveira forklarede roligt ved siden af ​​ham.
Lao Wu's utilfredshed med fragmenteringen sagde: "Hvordan kan jeg være en erstatning? Min søns præstation i spillet er så god. I det mindste skal han være startspiller."
"Du ønsker at se den lille søn, hvordan man ikke til scenen for at se? Anyway, hans søn og tog to billetter til ......" For nagende hendes mand, Anna Oliveira ansigt iført et svagt smil, bevidst spurgt.
"Du ser så god forretning, for at se spil, de lukkede, og mere værd ah" Wu rynkede panden og pegede på en offentlighed, der er opmærksomt ser fansene, sagde: "Desuden, alligevel, Kig på bolden, se på stadion og se det også på fjernsynet! "
Efter at have lyttet til Anna Oliveira stirrede han på ham: "Hvordan kan det være det samme? Virkningen er helt anderledes, ok ?!"
"Jeg vil sige det samme som ......" Wu er en stædig temperament, selv om hans hjerte også forstå, at i et spil for atmosfæren, eller om effekten bør være meget bedre, men for at tjene flere penge, gøre forretninger, er han stadig stædig Bliv i butikken og ledsage gæsterne for at se spillet.
Anderlecht, som blev ledet af hovedtræneren Hugo Bruce, var et hold, der gjorde mest muligt ud af offensiven, selv om de fleste af de vigtigste spillere blev skadet på grund af skade, var de stadig meget åbne hjemme.
Gæsternes Westerlo er en afbalanceret form af holdet, primært fra dannelsen 352 af dem mangler meget god side linebacker, med tre stærke backcourt forsvarer med ansvar for forsvar, lægge to hårde fodboldstøvler 2016 forsvar Road midtbanespilleren er to fløje sat til god passerer evne spillere, faktisk atten Mosel sydafrikanske spillere på offensive midtbanespiller position i spillet, jan Mans Spirax Sirri.
De to fremadrettede var nr. 9 nigerianske Tosin Dosunmu og den 27-årige belgiske angriber, iført 18-trøje Jef Delen.
Westerlo dette hold er meget indlysende ulempe er, at de er meget dårlig defensiv wing, fordi der ikke er fuld-back, to fløje meget sårbare over for angreb, når den langsomme central forsvarsspiller og defensiv midtbanespiller til at udfylde fortovene Gabet i mellemvejen blev udsat.
Før kampen afsluttede Anderlechts hovedtræk Hugo Bruce den offensive strategi for denne svaghed.


Sikkert nok benyttede Anderlecht ofte trussel offensiv rutiner i spillet, der konstant lægger pres på Westeros to fortove.
Westerds nr. 7 vigtigste midtbanespiller, den 27-årige belgiske Smits B, har stærke fysiske, lang række, header og positioneringsfærdigheder, men med hensyn til hastighed. Det var meget langsomt. De to sider blev ofte angrebet. Han blev simpelthen på højre side.
Og en anden midtbanespiller, den sydafrikanske 18-årige Michael Madubi, han er meget afbalanceret i alle aspekter, meget hurtigere end Schmitz, men defensiv position og andre aspekter er meget værre, plus Uerfarne var det let at blive angrebet af Anderlechts sideløbende lovovertrædelse.
I åbningen tredive minutter angreb Anderlecht ofte fra to fortove, især på højre side af nr. 6 Michaer 夫 ewłakowi, der alene satte Westeros vinge Det var et rod.
Hvis det ikke var for dagens startcenter Shager McDonald og angriber Aruna Dandane, der var uheld, er jeg bange for, at scoren ville være blevet 3: 0.
Høj intensitet kontinuerlig angreb tredive minutter Anderlecht spillere var noget træt, holdet er ansvarlig for kontrollen af ​​offensive rytme Barcelona midtbanespiller Walter Gio, det nuværende bremset angrebet, holdet ønsker det samme Westerlo Spil kampe.
Enhver, der ved, at West Coast-kaptajnens centrale forsvarer SadioBa har en meget god tilstand i dag, og hans fart, fitness, balance og positionering er alle gode, på trods af Anderlechts Deres bombinger foran straffesonen har altid været umulige.
Mindre end Jiugong Anderlecht spiller nogle Jizao, uanset om offensive midtbanespiller Pal Zeit Borg Barcelona midtbanespiller Walter Gio har forsøgt at bruge langtrækkende midten af ​​boksen, men den langtrækkende effektivitet er allerede lave, Ud over Westlo's hårde forsvar, vil hyppige lange skud kun hurtigt overføre bolden til Wester.
I Westlock-turneringen brugte de en hurtig lang modangreb ved at bruge hastigheden af ​​de to fremadrettede nr. 9 Tosin Dosunmu og nr. 18 Jef Delen. Dribling, håber at ødelægge Anderlechts forsvar.


Hvis det er det sidste spil, kan Anderlecht begå en fejl at undervurdere fjenden, men med Mouscron lektioner, to rygge i de vigtigste af Żewłakow kom Miqia Er · assists, venstre Defender nr. 3 Deschart forblev altid i anden halvdel for at hjælpe med i forsvaret, plus to centrale forsvarere var den hurtigere bevæger sig 30 Hanu Tihinen og 27. fodboldstøvler på tilbud Vincent Kompany, Disse to personer er fremtiden den mest stabile centerback partner i Anderlecht.
I første halvdel af kampen havde Westlock et par kvalitetskontrakter, der var blevet ødelagt af stedfortrædende for Saudi-Arabien, Hannu Titinen og Vincent Konparni.
Hele den første halvdel under Anderlecht's onde angreb, men brækkede ikke det andet mål, hvilket gør hjemmefanserne lidt skuffede.
Journalisten, der sad i medierne galleri er en i en hviskede, Brugge sportskanal af den berømte reporter Thomas Russell, iført et sort jakkesæt siddende stilling, fra tid til anden vrængen udseende til det sted i RSC Hurt spillere.
"Nå, jeg ville have fortalt dig, men du har ikke styrken af ​​gruppen er en broget flok,?! Selv så indlysende svaghed Westerlo få det til at virke, men også regne med, hvad ligaen," Thomas hviskede Russell foragt Han mumlede.
Uden mål i første halvleg var Anderlechts spillere alle lidt frustreret, de gik ind i omklædningsrummet med hovedet nedad.
I omklædningsrummet, træner Hugo Bruce var rasende, han pegede på flere områder taktisk offensiv bord, trak flere omgange, højlydt råbte: "Westerlo fløj forsvar er meget dårlig, er du nødt til at bruge På grund af deres fortovsangreb var kun tre af deres forsvarsspillere hurtigere end Sadio Pa. De resterende to, om 34-årige Chris Janssens Den tyve-seks-årige norske Knut Henry Haraldsen, de er bare stærke træpinde. Gennemgå med din hastighed og dygtighed, så score mål. Forstår du det ?! "

Leave a Comment