kunstgræsstovler Nike Mercurial Vapor XII TF Gul Orange Sort

Posted by admin 28.02.2018 0 Comment(s)

 

Olivier Dole, som ligger på bøjlen, kunne ikke lade være med Nike Mercurial Vapor XII at dække hans kind med tårer, der strømmer ned gennem hans kinder. Det var klart, at den belgiske centerforsvarer, 30, var meget klar over, hvor alvorlig hans egen skade var. .
Olivier Dole kan selvfølgelig tydeligvis mærke en nedgang i fysisk funktion gennem årene, da han bliver ældre, men han har altid været uoverbevistet. Han var holdets vicekapten, men med kaptajn Glendeboeck Tre måneder efter fraværet af knæsprayer forventer jeg ikke, at de samme skader kommer til hans hoved nu.
"Damn skader, forbandede knæ!" Angry træner Hugo Bruce holdt forbandet i lav stemme.
Assistent coach Franchwukatlun ikke panik, løb han hurtigt kom ud, højt mindede: "Vi skal nu straks erstatte, ellers ... ..."
Coach Hugo Bruce skældte færdig, straks fortalte: "Lad Vincent varme op med det samme!"
Vincent Compani sidder ved siden af ​​Wu Yu, adidas ace 16 purecontrol da han så den anden side af banen på den 9. angriber sparkede bolden, og kaptajn Olivier Dole var yderst smertefuldt faldet til jorden, Han stoppede bare.


Sidste år går Compagnie, 17, fodbold sko sammen med første hold som en erstatning for holdet, men en sæson ned, han savnede aldrig en chance for at spille.
I Anderlecht hedder han og hans ven Anthony Vandenborre Anderlecht forsvars binær, men i første hold har han altid kun været en erstatning, der er ingen chance for at bevise sin styrke.
Nu da han så kaptajn Olivier Dole op med en bøjler, følte han sig pludselig lidt glad i hans hjerte, måske var det en chance for at han kunne være en vejleder. !
Kompani rystede hurtigt på hovedet, alle disse rystede ideer blev alle kastet ud og fortalt hele tiden til mig selv: "Kaptajnen er normalt god for alle, hvordan kan jeg gloat? Jeg håber kaptajnen skal komme tilbage tidligt ... ...
Da Copernicus løb ind i kaos, gik assistentkonsulent Franco Vukatren hurtigt og råbte: "Vincent, kom straks ud og varm op, og vi løber tør for tid!"
Så snart han hørte disse ord, blev Kompany blændet af hele mandens lykke, og han sad dumfuld og forargelig.


Eller en ven Anthony Vandenborough klappede ham på skulderen lidt hårdt, som vågnede ham op.
"Bror, hvad er der sket med dig? Ikke klar til at varme op!" nike udsalg Van den Bore ansigt smil, skyndte sig til at opfordre.
Assistent coach Franchise Wacatterun så på ham meget utilfreds og råbte: "Skynd dig, men også dumt gør?"
"Åh,  vel, herre, jeg går lige nu!" Compagnie skyndte sig fra sin vest og gik hurtigt til kanten af ​​retten for at starte adidas ace gold en opvarmningsøvelse.
Chen Changyuan hviskede nogle misundelser sagde: "Vincent at spille!"
"Ja ah!" Wu Yu stirrede tæt på banen, fejrer målet med Musk Long spillere, hans sind fremgik en serie billeder bare angrebet, ikke hjælp i hemmelighed tænkte: "Hvis det er min tur at spille Og hvordan skal vi organisere angrebet? ! '
Sportskanal vært, når de forklarer lige efter det smukke mål, adidas copa mundial tilbud hurtigt bemærket side af retten, var stretcher lift center forsvareren Olivier Doll.
"Olivier Dole, Olivier Olivier, hans ben ser ud til at være blevet såret, har ikke været i stand til at gå, lad os se på slow motion-afspilning, hvad der skete lige i sidste ende!"
Med lyd moderator, hurtig afspilning på tv-skærmen fra skærmen bare vidunderlige Mutombo · Farm Ponsa stopper skifte til et gennembrud, og fattig Olivier, er tvunget til at vende i det øjeblik, hvilket resulterer i en forstuvet adidas fodboldstøvler ace 16 knæ!
"Åh, virkelig fattig Olivier, som ved et uheld slog sit knæ under forsvaret, faldt lige ned på gulvet og så Mbo Muncha skyde bolden ind i målet." Menneskelig tale er fuld af sympati ton, men se på hans ansigt fyldt med et smil, tilsyneladende i strid med den aktuelle situation.
Siddende ved siden af ​​kommentaren tænkte han for et øjeblik og lo pludselig: "Knæspræning? Hvis jeg husker rigtigt, synes Anderlecht-kaptajn, hovedforsvareren Glendeboeck Er også et sprained knæ, en fuld fravær på tre måneder, ikke?


Moderator tog håndens hænder ud, hans ansigt hængte glimrende smil og læste sagte: "Ja, ja ifølge informationen er hvilke fodboldstøvler Anderlecht-kaptajnen, hovedforsvareren Glenn Depp, i Knæ sprained den 15. juni og blev senere indlagt på hospitalet for at bekræfte, at han måtte fraværende mere end tre måneder, før han kunne komme sig! "
Kommentarer gæster blæste fløjten, grinende svarede: "Wow, to på hinanden følgende kaptajner, er den vigtigste forsvarer, faldt på den samme skade, Anderlecht af den nye sæson er virkelig urolig ah ! "
"Ja, jeg tror i øjeblikket, Mr. Hugo træner Bruce Anderlecht humør sikkert slemt nok, en serie af generel tab, men også Mouscron scorede ét mål bly, men nu spillet kun Trettifire minutter og Anderlecht var i problemer for resten af ​​dagen!
"Hey, seere og venner, fotografen gav bare et skud af den adidas ace indendørs unge spiller opvarmning ved kanten af ​​retten. Han bærer nr. 27 osv. Han synes at være Anderlechts defensive stjerne Vincent Hole Pani, kun 17 år i år! "Værten udvide pludselig øjnene som om at opdage det nye, lunkent, højt udråbstegn.
"Det er utroligt, at holdet bag bolden, hovedforsvareren blev skadet, og træneren Steve Hugo Bruce ville faktisk sende en sytten år gammel Bob ikke Qi kid skuespiller, Hugo Bruce Dette er absolut et tidligt valg at overgive! "Kommentar gæster er meget foragt skakede på hovedet og sagde.
Dette navn gæst kommentator naturligvis meget foragter Vincent Kompany, mere foragtet Anderlecht, hvis han var bare kynisk før, så nu røde frugter, at holdningen: "Jeg vil sige, regn Hvis Mr. Bruce, kan du vælge at udøve den nye slutningen af ​​spillet skrald tid, men nu er jeg fireogtredive minutter af den første halvdel, ønskede at sætte det den bedste fodboldstøvle nye spil at spille erfaring er simpelthen selvdestruktiv, kan vi erklære spillet Enden vandt musketerne nyhederne!


Courtside, assistenttræner Frankie Voca Troon efter at have set Kompany warm-up, bare råbte til chat siddende stilling på Wu Yu Chen Changyuan, Vanden Borre, som vinkede dem gik ud for at varme op lidt.
Olivier Dole senere bortførte, spillet havde suspenderes et par minutter af opvarmningen er afsluttet Compagni er til leg, bare spille hvor meget hjerte en lille smule nervøs Kompany, heldigvis som partner Finn Hannu Tichineen klappede på hans skulder og grinede. "Dreng, vær ikke nervøs, ligesom normal træning!"
"Nå!" Compagni nikkede, hans mørke ansigt viser stadig et strejf af spændinger.
For første gang i Serie A-scenen var Kompati's humør intens og agiteret. Han vendte hovedet og så sig omkring de støjende fans: 'Gud! Jeg spillede faktisk spillet! '
Efter et par minutters hvile meddelte dommeren starten på kampen.
Anderlecht sparkede off et offensivt angreb på midtbanen, og Anderlechts spillere var ivrige efter at knytte kampen på grund af boldklar og adidas ace fodboldsko kaptajnens ulykkesskade.
De kæmpede som en hård tyr mod muscurtens bagland, men Mouscron, der kæmpede hjem, var meget defensiv og gav ikke Anderlecht nogen chance for at angribe.
De to sider om emner af bolden, ved pausen i en voldsom tovtrækning, fodbold derby Tiden er tidens gang med, Serie A debut Compagni er faktisk talentfulde spillere, efter en kort nervøs og spændt, han efterhånden Tilpasset til forholdene i spillet, hans humør gradvist stabiliseret, han gjorde det meget godt i forsvaret, unge og energiske Cambani, både med hensyn til hurtighed og fysisk kondition end Olivier, 30, blev såret og forlod banen Dole er meget bedre, især hvad angår hastighed, og Olivier Dole er langsom eller langsom at vende sig om, og Compagnie er ret hurtig.


Mouscron flere gange ønsker at kæmpe tilbage med en lang pasning, resultatet blev blokeret af Kompany ned, scorede adidas ace en adidas pure control 17 meget iøjnefaldende ydeevne Mbo · Pompano i ansigtet af Kofani forsvar, alle Det virker lidt hjælpeløst.
Hovedårsagen til at Mumba Punta kom tilbage fra Tyskland var, at hans skrøbelige krop ofte blev skadet. Sammen med sin kærlighed til kvindelig farve blev hans fysiske tilstand værre.
Det primære i Compagni Ganqiang Ganpin, naturligvis en masse bolde, så længe hastværket med at stjæle, stadig har en chance, men bange for at bryde Mutombo · Farm Ponsa, ansigt Compagni skrabning, nogle frygtsomme, så en Kom, en god chance var spildt
Godt adidas ace sneakers i Mbo M Punsa foran et smukt mål, ellers, som han fortsætter med at sprænge, ​​har fans sandsynligvis længe været meninger.
De to parter har defensive angreb, rytmerne spilles meget hurtigt, og snart i slutningen af ​​den første halvdel, pausen, hjemmeholdet Mouscron fans ophidset tale op temmelig mål i den første halvdel Mutombo · Farm Ponsa , adidas fodboldstøvler copa mundial Og Anderlecht center tilbage Olivier Dole skadet forlader.
Anderlecht-fansen fulgte kampen ude på kampen og kigget på de grimme spillere skyndte sig i banen i øjeblikket.


Der er fans vrede klagede: "!. Damn skader, vi har gode spillere i denne sæson på grund af skader, midlertidigt ikke spille, ikke tror den nye sæsonåbningen, forbandede skader igen"
"Er der nogen måde at gøre dette på? Vores held er virkelig uheldig!" Ved siden af ​​fansne hjælper meget hjælpeløse med hovedet for at svare.
En overvægtig Anderlecht-fan viftede højden højt og råbte: nike fodbold "Vi er den store Anderlecht, vi vil ikke blive slået ned af skaden, den anden halvdel vil vi gøre den forbandede muslimske Köln Du ved, Anderlecht er ikke noget rod! "
"Danny havde ret, vi skal bruge vores stemmer juble juble for holdet at lade dem vide, at de ikke er alene i kampen!" Efter at have lyttet til de diskurs fedt fans, nogen vågner op, hurtigt enige.
Nogle fans står over messi støvler for pinlige farver, mumlede: "Men vi er for få ... ..."
Dannys øjne fede mand, der viste et antydning af et firma, svarede højt: "Vi er modige Anderlecht, hvor få mennesker? Så længe vi arbejder hårdt, kan vi gøre spillerne på banen for at høre vores stemmer ! "
"Anderlecht cheer!" Naturligvis er omgivet af modet af fede mennesker inspireret af Danny, har de rejst deres hænder bannere og fans, der ekko sammen.
Besøgsrumsrummet, Anderlecht-spillere ved ikke, deres fans forbereder sig på at forberede sig til anden halvdel.
I øjeblikket sidder i skabspladsen, viser hver startspiller ansigt den trætte farve, mange af dem efter enden er første gang at spørge kaptajnenes skade for at stabilisere Hugo's moral Bruce og assistenttræner Frankie Voca Troon og gjorde ikke Olivier Doll 's skade sandfærdigt svare, men sagde umiddelbart klart, nødt til at vente, indtil hospitalets testresultater.
Coach Hugo Bruce stod i garderoben og så spillernes trætte ansigt, han hemmeligt sukkede i mit hjerte: 'held er så slemt, en række skader har dybt ramt spillerens tillid , Ingen ønsker at være den næste uheldige fyr, der bliver såret, især nogle ældre spillere.

Leave a Comment