Limited edition adidas Copa Confederations

Posted by admin 20.06.2017 0 Comment(s)

De tyske brand overraskelser med en ny "Limited Edition" kommer ud for at markere sommeren turnering, Confederations Copa.

 

I mangel af VM og EM 2017 til sommer opmærksomhed er det fokuseret på Confederations Copa. Til denne lejlighed adidas Pack kommer ud med en specialudgave, hvor vi finder den adidas X17 + og 17+ ACE til at hoppe på banen med en indretning, der kombinerer med den officielle bold af turneringen i hvid og rød.

 

 

Adidas Fodboldstøvler X 17 + Purespeed
Blot to uger efter lanceringen af ​​den nye generation af adidas X17 er opfyldt, og vi har en ny colorway for denne silo, men denne gang skal du vide, at i denne pakke kun se de high-end modeller. Som vi kan sætte pris på indretningen forbliver de samme farver, vi ser i den officielle kugle af turneringen og som følge heraf har vi meget prangende Fodboldstøvler, der ikke vil gå ubemærket hen.

 

 

Adidas Fodboldstøvler ACE 17 + Purecontrol
Som det er tilfældet med adidas X17 + ACE 17+ får ingen ændring i deres tekniske specifikationer for denne pakke, da den eneste ændring, vi ser i dekoration design reversering sammenlignet med X. vi ser med adidas allerede lanceret en specialudgave til Euro 2016 med Drage Pack og det lader til, at hver sommer turnering vil have et begrænset oplag samling.

Leave a Comment