Messi trænede med sine støvler Adidas custom Nemeziz

Posted by admin 05.06.2017 0 Comment(s)

 

Leo Messi blev set i den sidste træning i FC Barcelona med lanceringen farvestilling Nemeziz 17.1 i sort med gule accenter og hvide Adidas tilhører Dust Storm Pack.

 

Men det mærkelige er, at i modsætning til den standard version, hvor Agility Bandage systemet indeholder branding NEMEZIZ, denne gang indskriften MESSI vises, da der vil ske med de eksklusive farvevalg for den argentinske. Hvad er slående er, at i princippet ville det ikke være et farveskema udelukkende til Leo, men tilsyneladende, bly og næsten total sandsynlighed i finalen i Copa del Rey 2017 mod Alaves.

 

Messi vendte tilbage til træning med et blackout af Nemeziz Adidas, og denne gang vi har bedre kvalitet billeder, som vi har opdateret stillingen.

 

 

For et par dage siden kunne vi se Leo Messi i uddannelse af FC Barcelona med sorte støvler, der ikke var deres sædvanlige mønster. Støvler han trænede med den argentinske revne var hverken mere eller mindre end den Adidas Nemeziz, siden at erstatte den aktuelle silo bruger.

 

Som du ved, den argentinske spiller bruger næsten 2 år siden sin egen unikke silo Adidas Messi, designet med hjælp fra spilleren selv at udnytte sine væsentligste karakteristika såsom smidighed og hastighed.

 

Er planlagt til juni 2017 (eller måske i slutningen af ​​maj, hvis FC Barcelona nåede finalen i Champions League), lancerede den nye silo fodboldstøvler Adidas Nemeziz, hvis tekniske navn er Nemeziz 17.1 -og du ved, at Adidas sætter nu navn til generation, afhængigt af året, at Lance.

 

 

Det var netop de støvler, som han så Leo Messi i at træne den anden dag med klubben, selvfølgelig i blackout. Det var præcis den Adidas Nemeziz 17, som det er tilfældet med den nuværende Adidas 16.1 Messi vil have en storesøster med design "slip" kaldte Nemeziz 17+ 360Agility.

 

Takket være billeder fra træningen, som ikke er helt sjuskede, kan vi se silhuetten og de første tekniske detaljer om kommende støvler Messi for 2017 sæsonen - 2018. For at starte, den argentinske spiller vil fortsætte med at bringe udgave snøret. Det ser ud til, at Leo ikke lide designet "slip", som Adidas fornys tidligere i dag temporadaen deres fodboldstøvler.

 

Ved første øjekast, og sammenlignet med 16,1 Messi Adidas, de første billeder viser en temmelig høj støvler med tungen, men allerede integreret i bagagerummet, i modsætning til den minimalistiske fanen dine nuværende støvler. Der synes imidlertid at være tale om en halskæde stil Mid Cut ligesom 16 + PureAgility Messi.

 

Hælen område vises også anderledes at være lidt højere end normalt, måske for at beskytte akillessenen, et meget farligt område lidt større skader i fodbold. Sight fornemmelse er, at støvlen er meget stram i bunden, så huset skal være lavet af meget fint materiale og teknologi, der sikrer en god pasform og frem for alt en god pasform.

 

 

Så vi har fået at vide, mottoet for den nye silo Adidas Nemeziz vil forblive Lås Agility, således at funktionen af ​​disse støvler vil fortsætte med at udnytte den smidighed af afspilleren. Ja, denne gang Adidas hensigten, at denne silo er understøttet i området i flere professionelle spillere i tillæg til Messi.

 

Som det sker med Cristiano Ronaldo og Mercurial (og også på det tidspunkt skete på lejlighed med F50 Adidas), vil Messi have sin egen version af Nemeziz eksklusive farvestilling, mens andre spillere, der passerer denne nye silo bære farvestilling af kommercielle kollektioner. Tilsyneladende i deres sociale netværk, forventes det, at en sådan Draxler og Filipe Luis med den version uden ledninger Nemeziz.

Leave a Comment