Neymar tog med deres kommende eksklusiv Mercurial

Posted by admin 22.07.2017 0 Comment(s)

 

Neymar har overrasket os i dag med dine næste tog støvler, der endnu ikke er blevet officielt frigivet, Nike Mercurial Vapor 11 NJR eksklusive for den brasilianske knæk.

 

Under træningen lørdag, hvor FC Barcelona står over for sin første uge af forberedelse til 2017 sæsonen - 2018 Neymar overraskede alle tager som vil være hans nye støvler til den kommende måned preseason og tidlig 17 kampagne - 18.

 

Som du ved, sker det ofte, at nogle spillere til tider for tidligt premiere din næste støvle før den officielle frigivelse af mærke, især i den tidligere uddannelse til sin officielle debut part. Og det er noget, vi elsker, og hvis det er som Neymar revner.

 

 

Hvordan kunne det være anderledes, den brasilianske stjerne er, efter Cristiano Ronaldo, flagskibet i Nike, og det var tydeligt, at han netop havde givet en eksklusiv støvler som har CR7. Ligesom Mercurial Superfly CR7 portugiserne vil Neymar har deres egen tid til anden, men med den Mercurial Vapor-modellen.

 

Der er stadig et par dage til den officielle udgivelse, men vi kan allerede se, at Mercurial Vapor 11 NJR er primært en levende blå med hvide swoosh og kanten af ​​sålen og lime grøn. Disse farver er inspireret af Brasilien, plus støvler vil have nogle unikke detaljer såsom datoen for hans søn Lucca udgivelse, at hans første klassiker og et luftfoto af havnen i Barcelona.

Leave a Comment