Ray Diamond Light - Nike CR7 Eksklusiv Kapitel 5 Mercurial Superfly V Vurdering

Posted by admin 28.10.2017 0 Comment(s)

 

Vores opgave i dag er at se Nike for Cristiano Ronaldo lanceret det femte kapitel eksklusiv underskrift Nike Mercurial Superfly CR7 Fodboldstøvler: Cut to Brilliance!

 

Temaet i dette kapitel er "Cut to Brilliance" kan ses som før "Natural Diamond" -serien efterfølger, en af ​​efterfølgerne til CR7 signaturserien. Kapitel 5 Madeira Island ud af juvenilen er som et stort potentiale i den oprindelige boremaskine efter Oplever slibningen udskåret, den endelige skinnende blændende diamant.

 

Som assisterende talsmand, før assassin ikke erstattede, er C Ronaldo eksklusiv natur baseret på den nuværende snigmorder elleve at bygge, high-collar sko og strømlinet skolegeme har længe været det mest genkendelige design af assassin fodboldsko.

Indersiden af ​​skohvide store CR7-logo minder altid folk om, at dette er Cristiano Ronaldo's herlighed.

 

For at fremhæve det smukke farvelampe, den øvre for at tilføje farven på garnet for at afspejle diamantskæringsdesignet, præsenterer øvre i smeltefilmen også en forskelligt lagdeling (mat hvid og gennemsigtig skiftevis).
 
Den sorte Swoosh krog på oversiden passer også med det øvre diamantskåret mønster, designet er ret godt.

Fod inde bag CR7-logoets logo er brugen af ​​en varm limningsproces, der er stadig diamantskærende linjer.
 

Sko efterfulgt af hævet PU på ordene "El Sueno Del Nino" oversat som "barndomsdrøm", og længere nede er C Ronaldo officielt tilsluttet Real Madrid-dage. Betydningen af ​​linket er "at være med i Real Madrid er min barndom drøm ", som almindeligvis er kendt som" børnedrøm ". Bunden med en diamant skærer slutningen af ​​mønsteret, ekko dette tema.
 
Sko hæl på ydersiden af ​​stedet kan stadig se ord af Mercurial, men denne gang i processen med Nike lavet en lille opgradering. Før CR7 eksklusiv Mercurial er her hot bonding med PU-materialet, der opnås, viser det overordnede en lignelse på den tredimensionelle forstands relief. Dette design er selvfølgelig mere fremtrædende i det visuelle, men den hævede skrifttype i bunden, når risikoen for at falde af. Denne gang Nike lærer godt på dette grundlag, så skrifttypen er indlejret i nogle af de øvre, er skrifttypen ikke så stærk tredimensionel, men også i et vist omfang for at undgå skrifttyperne ved at skrabe de skjulte farer ud.
 
Sammenlignet med andre mærker af ren AG har Nike main push AG-PRO ikke nogen fordel, men må sige AG-PRO på det relevante websted er absolut ingen fejl, det er faktisk begrænset indenlandske græskvalitet græs.Men Nike har for nylig begyndt at tilpasse sig. På Victory niveau begyndte også at genstarte AG-R, men for de fleste er dette langt nok, ser frem til AG-R tilbage til toppen, toppen er de fleste folks forventninger.
 
Indersålsmaterialet er ikke meget lyse plet, er stadig Ortholitens øverste konfiguration, men selve indersålen er forholdsvis blød, positiv anti-slip-effekt generelt. Hvis det er forfølgelsen af ​​egentlige kampfolk, der foreslås at erstatte selv tå indlægssåler, så er det ligegyldigt.
 
Indersål med trykt på toppen af ​​diamantskåret mønster, trykt midt i CR7 og Nike Swoosh, den yderste cirkel er bekræftet. C Ronaldo målet om maskinens terrorist effektivitet. C Ronaldo er den hurtigste afslutning af den spanske 50, 100, 150 og 250 spillere, men også første gang en sæson for alle La Liga-modstandere har scoret målene for spillerne.

Vægten af ​​en enkelt sko er 222,3 gram (JP270), Nike har ikke været let i de sidste par gange kravene til letvægt, så vægten af ​​sko alene er ikke et mål for de eneste standardsko.

Leave a Comment