Nike fodboldstøvler til verdensmesterskabet i 2018

Posted by admin 14.07.2018 0 Comment(s)


1. Nike Mercurial fodboldstøvler
2. Nike Hypervenom fodboldsko
3. Nike Magista fodboldsko
4. Nike Tiempo fodboldsko


Det amerikanske mærke præsenterede de 4 sko, der har været til stede i Rusland i løbet af VM i 2018. I løbet af lidt over en måned har den startet sportsbegivenheden i år, verdensmesterskabet i Rusland. Fodboldens verden har været den 31. juni. Nike er opmærksom og vi afslørede samlingen af ​​sko, som vi vil se ved hans foders fødder. De kommer under navnet og det berømte slogan "Just Do It". Den nye kollektion af Nike fodboldstøvler Bare gør det.


Støvlerne i pakken "Just Do It" ankommer med en detalje, der ikke går ubemærket: den hvide farve af de 4 skolegemer af Mercurial, Hypervenom, Magista og Tiempo siloer. Faktisk styrer Nike på denne måde for at sikre, at seeren nemt kan identificere, hvilke spillere der bærer Nike sko.


For at kunne skelne de forskellige siloer har amerikanerne besluttet at inkludere farve detaljer også på skitse af swoosh-decalen, der fremgår af skoens krop, som på sålerne. På samme måde har solerne en krom finish, der giver skoene et mere aggressivt og attraktivt udseende. Logoet på skoens krop af de 4 modeller vises i gråt med en metallisk effekt. I det mindste indeholdt Nike en trekant ved hælen på hver sko. De 32 linjer, der udgør trekanten, repræsenterer de 32 lande, der har kæmpet for verdens titel.


Siloen blev fundet til fodbold for spillerne som afgørende som Robert Lewandowski, Harry Kane eller Edinson Cavani er præget af en forstærket skolegeme. Forskellige reaktive paneler blev placeret på bolden strejke zone samt en 3D tekstur på hele kroppen af ​​Flyknit sko.


Oprettet til kontrolleren, fandt vi disse sko i Rusland til fods hos spillere som Andrés Iniesta, André Gomes eller Sergio Busquets, som vil være mestre i spillet i deres valg. To muligheder tilbydes: en Flyknit eller Kangalite skolegeme. Denne silo er en af ​​de mest komplette i Nike kollektionen.


Endelig har vi skoene kendt som "klassikerne" af Nike. Dette er Nike Tiempo linjen, der tilbyder et blødt kænguru læder på skoens krop kombineret med en Flyknit struktur for at opnå en perfekt balance mellem berøring af kugle og lethed. Nike Tiempo støvlerne fra denne defensivlinie er blevet brugt af Gérard Piqué, Raphael Varane eller Sergio Ramos. Den nye Nike "Just Do It" fodboldstøvler kollektion har været tilgængelig på.

Leave a Comment