Nike kunstgræsstovler Mercurial Vapor XII TF Hvid Gron

Posted by admin 26.03.2018 0 Comment(s)

 

"Vil værten begynde at samle priser nu ?!" Systemet lød i øret.
Wu Yu tænkte ikke meget og sagde direkte: "Nå, nike indendørs fodboldsko tag det!"
I juli og farve blinker, en dåse drink derude i hænderne på Kureha, siger Gud kort bold tre tegn, flamboyant kant siger også fysisk genopretning ernæring vand flere tegn, foruden drikkevarer, den virtuelle valuta i energi Tyve undertekster optrådte på det elektroniske display, og den femogtyve graders gennemløbspakke blev en stor rygsæk, der faldt på fødderne af Wu Yu.
"Det var ikke en flaske? Hvordan kunne det blive en drikkedrik? Og hvad jeg så i supermarkedet var en stor flaske vand, men jeg kunne ikke lade være med at smile." Spurgte højt.
"Gud-kort [bold] fysisk genopretning ernæring vand i tre, maksimum 500 point i flasken har brug for penge til at købe energi, energi hætteglas nødt til 3.000.000 mønter, og dette fylder billigste, kun 100 points energi valuta; vært afsluttet Opgaveniveauet kan kun opnås ved at fylde flasken og genvinde næringsvandet. Hvis værten ønsker at få en mere avanceret præmie, bedes du øge din personlige styrke!
Nå, efter at have lyttet til systemets ord blev Wu Yu's ansigt mørkt. Nima's forbandede system så faktisk ned på folk. !
"Er værten nu spiller roulette lotteri ?!"
"Punch!" Wu Yu svarede med høj stemme.
Når markøren bevæger sig, stopper den endelige markør på et mønster skrevet med retningsændring.
"Tillykke med værtenes erhvervelse af et færdighedskort. Værten har brug for en masse træning, hvilket kan forbedre individets skiftende færdigheder lidt."
Så snart stemmen var overstået, flimrede syv farverige lys ind i Wu Yu's hoved.
Følg de tilføjede oplysninger om retningsændringen. Wu Yu tilfreds og nikkede. "Kvalifikationerne ved at skifte færdigheder, det er ikke dårligt!"
Nu er han på nippet grænseværdier individuel driblekegler færdigheder, Nike Mercurial Vapor XII TF den ene bedre i spillet, ramte et par to, eller hvis det er et par af tre, vil ekstraordinær succes næsten meget vanskeligt.
Hvis du kan ændre [færdigheder] for at øve og derefter få en række dygtige, jeg tror både på banen eller på erhvervsuddannelsesområdet systemet rum, bør et par af to succesrater forbedre en masse.
Efter vinde spillet, træneren bebudet, at alle spillere en fridag, alligevel, ikke går til klubber, Kureha blot at bo i Guds træning jorden bold systemet plads, begyndte at øve nyerhvervede færdigheder kort tricks [ændre].
I løbet af træningsbanen systemet i praksis, virkeligheden er langt bedre end en masse træt, fordi her Kureha behøver ikke at samle bolden op, har ikke meget tid til at hvile, når Kureha lidt slap, vil systemet være nede dage Ray, smækkede til jorden.
Trick magt godt under kontrol, ved de fleste, Kureha føler prikken og smerter i kroppen af ​​lyn random walk, og hvad alvorlig forekommer ikke skade eller død situation, den anden er også meget dårligt i billedet; uheld Et par eksplosive hoveder, som sort kulstof, står stadig over for omverdenen med rullende sort røg fra tid til anden ...
Under systemets tortur ville Wu Yu ikke slappe af.


Wu Yu stoppede ikke efter træning i hundrede gange, og han måtte fortsætte med at praktisere daglige langdistance øvelser.
På trods af en hel dag med træning var fremdriftslinjen for [Reversal Tips] og [Heavy Shelling] langsom, men i det mindste var der fremskridt!
"Hej, jeg sagde, at når jeg skal øve, vil fremdriftslinjen gå til det fulde niveau ?!" Wu Zhi gispede og spurgte, da han sparkede bolden.
"Hver færdighed har sin duelighed, opdelt i en total modvilligt, nybegynder, mellemliggende, avanceret, komplet fem niveauer, den nuværende praksis med værten [] kun til tung beskydning af døren knapt nået den fase, de længste opnå færdigheder [har] en ret vinkel tur til at I begyndelsesfasen nåede den nye styring af "omdirigeringsfærdighederne" et tilbageholdende stadium. "
"Hvad? Bare et sådant punkt? Tænkte jeg [mindst] har en ret vinkel tur til midt i det? Nej, jeg har fortsat med at træne til jobbet!" Ord i et lyttende system, vil Kureha blive chokeret.
Han havde aldrig forestillet sig, at de færdigheder, han havde behersket i klassificeringen af ​​systemet, stadig var dårlige.
For at blive stærkere blev Wu Yu helt dræbt. Han gnistede sine tænder, trak sin udmattede krop og fortsatte med at øve.
I systemets rum arbejdede han hårdt for at træne og gentog det igen, det var først, indtil han ikke kunne sove helt.
Wu Yu, som var vågen den næste dag, spiste lidt morgenmad tilfældigt efter vask, og trængte langsomt til træningsbase.
Som sædvanlig, efter at have skiftet tøj i omklædningsrummet, kom de små venner alle sammen på træningspladsen og svedte lykkeligt på træningspladsen, og flere sad og sad sammen.
Richard Robinson, Gordon, Rex og andre var meget spændte rundt Wu Yu og spurgte ham om spillet den dag.


Især Gordon havde sine næver i sin højre hånd og han var klædt på som reporter for at interviewe wu yulai.
Små partnere sammen, fjoller rundt, afspadsering snart, fodboldsko nike hans holdkammerater én efter én kommer, som sædvanlig, i morgen vender på scenen fortalt af cheftræner og assistenttræner Hugo Bruce Frankie Voca Troon to Det taktiske layout af dagen før spillet.
I går, spillerne er i hvile, men trænerstaben ikke bryde, de vil indsamle oplysninger om videospil tilbage, alle de gode klip, tilføje tekst anmærkninger forklare, orienterede spillerne i løbet af spillet af de fejl og succeser.
Efter afslutningen af ​​en sådan taktisk konferenceklasse blev spillernes hjerter naturligvis styrket.
Assisterende træner Francki Wakatron førte holdet til træningspladsen for opvarmning.
Eftermiddag er en taktisk øvelse. Hovedtræner Hugo Bruce vil bede holdmedlemmerne om at deltage i flere hold til at udføre konfrontationsøvelser.
Efter en hel dag med træning var Wu Yu klar til at forlade, men blev stoppet af hovedtræneren Hugo Bruce: "Lille, kom til mit kontor!"
"Ja!" Wu Yu ansigt blev hængt med tvivl. I et mærkeligt syn på holdkammerater fulgte han hurtigt Hugo Bruce.
Så snart han kom ind på kontoret, kom hovedtræneren Hugo Bruce lige op og spurgte: "Ved du hvem der har lækket dig fra disse år ?!"
"Hvad ?!" Wu Yu var fuld af tåge, og det var et mærkeligt spørgsmål.
Hugo Bruce øjne fast fikseret på Kureha, alvorlig eger og sagde: "Jeg sagde i Bruxelles sportskanal, for nylig udsendt alle de oplysninger om dig, hvilke oplysninger til at acceptere klubbens træning akademi dig mest I detaljer spurgte jeg personen i klubben. Ingen lækkede dine oplysninger overhovedet! "
"Jeg ved ikke præcis, hvad der foregår. Jeg så netop det program, og jeg var chokeret!" Wu Yu rystede på hovedet og svarede sandfærdigt.


Faktisk vidste han ikke noget, han ikke har nogen slægtninge eller venner i Bruxelles, han og hans forældre, der midlertidigt ikke acceptere nogen medier interviews, så rapporter om hans show på TV, Kureha Jeg føler også meget mærkeligt .
Hugo Bruce overvejede omhyggeligt Wu Yu's udseende. Hans øjne var klare og lyse, og hans udtryk var meget roligt. Han skulle selvfølgelig ikke lyve.
Se dette, Hugo Bruce åndede et mildt suk.
At vide, at i klubben er hovedtræneren den mest hadede at tage initiativ til at videregive oplysninger til mediernes journalister mund.
Spillere, spillere og journalister faktisk udnytte det gensidige forhold, hvis der ikke er korrespondent rapporterede, at spillerne og holdet, så kom til lys og synlighed sats er ikke høj, den anden side, hvis de hold og spillere fra alle privatliv til at lade journalister ved, at Det betyder ingen hemmelighed.
Ingen kan lide at afsløre deres privatliv til alle, hovedtræner er ingen undtagelse. Han ønsker ikke at have spillere under hans kommando og tør ikke udlevere holdets oplysninger uden tilladelse.
Om lanceringen af ​​Brussels Sports Channel, detaljer om Wu Yu's program. Da han først kiggede på tv, var Hugo Bruce meget irriteret.
Efter hans opfattelse, at indholdet selv om ingen hemmelighed, men det er alle uddannelsesprogrammer og arrangementer, er alle interne oplysninger fodboldskole, afslappet lækket bestemt ikke en god ting, og når Kureha omkring holdkammerater, mine venner troede, det var Han tog initiativ til at lække ud, så i dag kan du lække holdets budskab, i morgen kan jeg heller ikke lække mine oplysninger?


Som følge heraf, den onde cirkel, hvilke hemmeligheder er der i holdet? Hvilke oplysninger har spillere? !
Alle står foran reportere og tilskuere, der er lig med Chiguoguo. Der er intet privatliv overhovedet.
Så bare begyndte at se showet Bruce Hugo, meget vred, Kureha svært ikke at straks komme tilbage igen for at spørge ham igen og spørge ham, hvorfor han skulle YTS give besked om, at der ikke er nogen tanke om konsekvenserne, og så videre.
Men omtanke, Hugo Bruce Kureha tror, ​​det ikke er de no-brainer mennesker, ifølge personlig eksponering for disse dage, han følte, at Kureha har faktisk i modstrid med en alder af moden og stabil.
Efter at have roet ned, åbnede Hugo Bruce den taktiske konference læder fodboldstøvler som sædvanlig og ledte træningen. Han så faktisk i hemmelighed Wu Yu.
Hugo Bruce og hans coaching personale er meget optimistiske over Wu Yus fremtid. Selv nogle trænere tror, ​​at Wu Yu er et vigtigt medlem af holdet denne sæson.
Hvordan kan en spiller med sådan styrke og potentiale nemt ødelægges? !
Det var ikke let, før uddannelsen sluttede. Hugo Bruce tog initiativ til at bede Wu Yu om at følge ham på kontoret. Formålet var at spørge resultatet.


Nu kom svaret ud. Wu Yu havde ingen problemer. Dette resultat gav Hugo Bruce et relief i sit hjerte, men samtidig kunne han ikke hjælpe med at rynke.
'Hvem læste præcis Wu Yu's træning til journalister? Ifølge tv-programmets offentliggørelse kendte den person, der brød nyhederne, helt klart alle Wu Yan's daglige træningsproces, som om han var personen omkring ... '
På kontoret chancede Wu Yu med lederen om den nylige træning. Inden for få minutter forlod Wu Yu kontoret.
Efter at Wu Yu gik og kigget på fading tilbage, knyttede Hugo Bruce sin knytnæve og gjorde sit hjerte hemmeligt: ​​'Nej, dette spørgsmål skal undersøges! '
Stedfortræder runningback Anderlecht fodboldskolen Tom Peters et stykke tid siden, meget ked af det, fordi han hadede mest kujon Kureha, faktisk slutte det første hold, men også den første runde af den nye sæson ligakamp mod Mouscron I kampen scorede to mål.
Hver gang da han så Wu Yu på tv-skærmen, var det smilende ansigt, Tom Petters vredt og ønsket at afbryde tv'et.
Han var ikke tilfreds. Han kunne ikke tro på det. Hvordan kunne den skrøbelige skat, der er blevet mobbet af ham, lykkes? !
"Han er naturligvis noget vrøvl. Den fejd, der skal dræbes, er hvorfor den lykkes. Og mit geni, jeg kan kun bruge tid i det mørke ungdomshold? ! 'Tom Pettes er ikke overbevist om, han kan ikke forenes.

Leave a Comment