Nike Kvinder 'Motion Blur' Pack

Posted by admin 17.04.2017 0 Comment(s)

 

Soaked in sommer vibes, Nike Kvinder 'Motion Blur' pack bringer en bølge af farve ned ned på den førende kvartet af on-banen siloer. En potion til bevægelse i farverig karakter, er det en samling, der er lige så stærk som den er levende.

 

 

De kvindernes særlige pakker forlade drengene sidder jaloux med hver udgivelse. Når det kommer til pigernes spil Nike koge op bedøvelse stykker igen og igen med eksperimentelle kombinationer af farver, der producerer slående design på tværs af deres fulde silhuet tilbud. Den 'Motion Blur' pakke er ikke anderledes, hvis noget det har fået langt mere foregår end den første dråbe på banen rettet mod mændenes scene.

 

 

Virkeligheden er, hvis det er i din størrelse, det er unisex. Det gælder både de 'herre' og "kvinders samlinger så vidt vi er bekymret - begge pakker har droppe alsidige grafik, der vil uden tvivl appellere til alle kategorier af afspilleren. Med kvindernes 'Motion Blur' pakke kører op til en størrelse 8.5uk så er det i høj grad et spørgsmål om hvis det passer, er det game på.

 

 

De officielle farvestilling titler se noget som dette; Den Hypervenom en akvatisk føler med en "Polariseret Blå / Hvid / Klor Blå" kombination. Den Mercurial fører an i "Hyper Lyserød / Hvid / Wolf Grey" og Magista Obra II dyppet i en Nike favorit palet af "Volt / Hvid / Klor Blå". Afrunding ting ud i solnedgang stil kommer Tiempo Legend 6 i en charmerende hedder "Tart / Hvid / Volt" wrap.

Leave a Comment