Nike lancering motion blur pack

Posted by admin 01.04.2017 0 Comment(s)

Nike droppe en forestilling om bevægelse for at lukke den 2017/18 sæsonen med en boot kollektion inspireret af en af ​​mærkets mest succesfulde serie af de seneste år. Landing som 'Motion Blur' pakke og sidder på tværs af alle fire førende Swoosh siloer, det er en kvartet af karakterfuld farve.

 

 

Låntagning nuancer af EURO 2012 'Clash Pack' det er en samling, der lever stærkt i hukommelsen med en enkel, men sønderlemmende effektive sæt af visuals. Den 'Clash Pack' dominerede EURO 2012 Championships i Polen og Ukraine med hver Nike silo øjeblikkeligt genkendelig takket være dens farvekodede hæl på hvid overdel. En næsten video-spil-esque koncept til at bestemme positioner.

 

Snarere end faste blok halv-og halvt farver, som findes på 2012 indsamling, Nike er faldet en konstant gradient på Mercurial og mere subtile farve på Magista og Tiempo. Den Hypervenom prale af den mest farve med en kombination af "Hvid / Foto Blue", den Mercurial kombinerer "Hvid / Race Pink", mens Magista tager på en "Hvid / Volt" design, forlader Tiempo bliver plukket ud af en "Hvid / Electro Green" wrap.

 

 

Indstillet til at blive båret af en række centrale Nike fagfolk i hele slutningen af ​​sæsonen kapløb, har den 'Motion Blur' pakke allerede blevet båret af Neymar, og der forventes andre højt profilerede spillere til at følge i deres respektive siloer nu, at samlingen har officielt droppet. Vælg din farve, vælg din silo.

Leave a Comment