Nike Mercurial Superfly 360 og Mercurial Vapor 360

Posted by admin 10.02.2018 0 Comment(s)

 

Fit er grundlaget for hurtig. Uanset hvor nyskabende et par fodboldstøvler kan være, hvis passformen ikke er korrekt, hvis foden glider lige 1 mm inde i bagagen, kan hastigheden kompromitteres. Af denne grund blev pasformen blevet fokuspunktet i udformningen af ​​den nye Mercurial, hvilket førte til sin 360-konstruktion af spillet, der blev muliggjort gennem en ny fremgang i Nike Flyknit-teknologien.


Nike Mercurial Superfly 360 og Mercurial Damp 360 indpakker hele foden i Nike Flyknit. "Denne nye innovation krammer foden og eliminerer hullerne mellem foden og sålen. Faktisk eliminerer det sålpladen helt, "forklarer Max Blau, VP for Nike Football Footwear.


"Denne nye innovation knuser foden og eliminerer hullerne mellem foden og sålen."


Uden en søjle indgriber soklen med et nyt indre chassis, der er indstillet til maksimal lydhørhed. Chassiset er individuelt indstillet pr. Størrelse via beregningsprogrammering. "Med tidligere Mercurials baserede vi alt på en størrelse 9. Men med Mercurial 360 kan vi levere passende proportional fit i enhver størrelse," forklarer Jeongwoo Lee, Nike Football Senior Design Director. "Hver størrelse har et unikt chassis designet til at tilpasse sig den forventede benstruktur."


Traction er tilvejebragt af præcis placerede studs i forfoden og hælen. Lee inspirerede fra agile cheetahs og fokuserede på trækkraften i fart, hvilket førte til den minimalistiske tilgang, han kærligt refererer til som cheetahaggen. "Den aggressive forfod er bygget til acceleration i alle retninger, mens hælstængerne hjælper spilleren med at stoppe på en krone," bemærker Lee.


Den reimagined underfoot af boot er mere end bare visuelt fantastisk. "Denne boot er mindre som en hov, mere som en klo," forklarer Blau. "Feedbacken vi får fra spillere er, at der er en fornemmelse, at boot'en ​​bare forsvinder på den måde, den synkroniserer med foden."


Cristiano Ronaldo omfavnede Mercurial Superfly 360 med det samme. "Min første reaktion da jeg så den nye Mercurial var ... de bedste støvler nogensinde! De passer straks. Materialet, designet, den nye teknologi, det er fantastisk, "siger han.


Den luxuriøse følelse af Mercurial 360 kan også tilskrives fremskridt i Nike All Conditions Control (ACC). Tidligere blev ACC anbragt oven på det færdige Flyknit produkt, hvilket skabte et tyndt lag. Nu er ACC indlejret i garnerne før strikning, hvilket eliminerer den ekstra hud uden at gå på kompromis med ydeevnen. Resultatet er en mat finish på en tekstureret øvre, der er blødere at røre ved, men kan stadig slå elementerne.


Til sin 20 års jubilæum vedtager Mercurial en ren æstetik med en lille forfod Swoosh og en fed "M" på hælen. "Mercurial spillere har en tendens til at være meget hurtige, så" M "er det sidste forsvarsspillere vil se, når en Mercurial-spiller blæser af dem," siger Lee.


På Mercurial Superfly 360 tager Dynamic Fit Collar en lavere manchet, svarende til den ændrede version, som Ronaldo har foretrukket i de seneste årstider. Både Superfly og Vapor-versionerne af Mercurial 360 har en blød, endelt intern beklædning, en del af bestræbelserne på at reducere antallet af opstartskomponenter. "Mercurial er bedst, når det er minimalt og strømlinet," siger Lee. "Design gjort rigtigt kræver ikke overskydende dele."


I 20 år har Nike designet Mercurial støvler til de hurtigste spillere i spillet med eksperimentelle og game-changing innovationer. Mercurial 360 bygger på den stolte tradition med en 360-konstruktion, der snart vises i Nike-fodtøj på tværs af andre sportsgrene.

Leave a Comment