Nike mercurial superfly v nikelab udgave sort grøn

Posted by admin 25.04.2017 0 Comment(s)

 

Nike udgivet den første version af en Nike Cristiano Ronaldo fodboldstøvler med begrænset udgave. Baseret på den berømte Nike Mercurial Superfly V fodbold klap, er Nike Mercurial Superfy 2017 fodboldstøvler af god kvalitet.

 

Den originale Nike Mercurial Superfly V 2007 blev afsløret i december 2016, efter at den portugisiske superstjerne vandt sin fjerde Ballon d'Or. Cristiano Ronaldo vandt både UEFA Champions League og UEFA Euro 2016 mesterskabet i 2016. Cristiano Ronaldo vil ikke bære dem, logisk.

 

NIKE MERCURIAL SUPERFLY V FG NIKELAB EDITION sort grøn Dette er Nike Mercurial Superfly2017 fodboldklap.

 

Med et lignende design som NIKE MERCURIAL SUPERFLY V FG NIKELAB EDITION støvletter, er Nike Mercurial Superfly støvletter hvidt med sorte og gamle applikationer.

 

Sammenlignet med den originale Superfly-version, er Nike Mercurial 2017-18 klip meget mindre udestående, og der er ingen Speedribs og en ikke-skinnende sålplade.

 

Tech-Wise, NIKE MERCURIAL SUPERFLY V FG NIKELAB er en high-end boot, for at sige mildt. Mens de har en Dynamic Fit krave, kommer de bare med en syntetisk læder øverste og en TPU tallerken i fuld længde. Manglende funktioner som en strikket øvre, ACC teknologi og Speedribs.

Leave a Comment