Nike præsenterede Motion Blur Pack: Hypervenom Phantom III DF FG blå hvide fodboldstøvler

Posted by admin 27.09.2017 0 Comment(s)

 

Nike præsenterede Motion Blur Pack. Det er en slående samling støvler baseret på den populære Clash Pack fra EC 2012. Designet til det bedste af det bedste, der bruger hurtighed og uforudsigelighed til at forlade modstanderen svimmel og forvirret.

 

Hypervenom støvlerne er designet til den angribende spiller, der af natur er vildledende. Det er for spilleren, der bruger sin ekstraordinære fleksibilitet til at ændre retning med eksplosive resultater - efterlader modstanderen i støvet. Det er for spilleren, der lever og trækker vejret med kun én tanke: skab eller score det sidste mål!

 

• En del af Motion Blur Pack
• Alle nye generationer!
• Hypervenom bæres af spillere som Gonzalo Higuaín, Pierre-Emerick Aubameyang og Robert Lewandowski
• Flyknit overvægt kun 187 gram

 

Flyknit for fleksibilitet og support
Nike Hypervenom Phantom 3 er lavet af et enkelt stykke Flyknit, som gør det muligt for både at være både utrolig lys og ekstremt holdbar. Flyknit er lavet til polyestergarn, der er strikket sammen for at danne et enkeltlagsdesign med forskellige teksturer. Hvor fleksibilitet er nøglen, er garnet lidt mere åbent. Tværtimod er garnet tættere på de områder, der har brug for støtte. Et minimalt design for maksimal udgang. Vægten holdes så lav som muligt, hvilket resulterer i en behagelig lys og næsten sømløs overflade med en sok som pasform. Overfladen er blevet behandlet med All Conditions Control (ACC) for at sikre et godt tryk på bolden under alle vejrforhold.

 

Unik Strike Zone for at give mulighed for hidtil uset kondition foran målet
Hypervenom Phantom 3 er bygget på to nøgleevner, hvor man er mulighed for at strejke. Dette er tydeligt vist på den øverste, hvor Strike Zone er placeret. Zonen består af flere 2 mm Poron Skumplader, som er specielt designet skumplader i flere lag, der er bygget ind i Flyknit-øvre. Skumpladerne er i stand til at reagere på den situation, du er i. Når du laver et pas, skaber puderne et dæmpet blødt tryk - mens de bliver solide ved hurtig hård indvirkning, hvilket skaber de optimale forhold for en kraftig strejke. Den synlige tekstur på Flyknit øvre er også reaktiv med hule mellemrum, der skaber en ønsket fleksibilitet for at muliggøre en forbedret første berøring på bolden.

 

Flywire til dynamisk stabilitet og lockdown
Den anden nøgleevne til Hypervenom Phantom 3 er evnen til at ændre retning. Høj hastighed sideløbende ændringer i retning, skaber høj spænding og lægger meget pres på dine ankler. Det er derfor vigtigt at have stor støtte, en tæt pasform og ingen glide inde i støvlen. Nike har monteret støvlen med en Nike Grip indersål for at modvirke og begrænse glidningen. Nike har monteret støvlen med 3 meter dynamiske Flywire kabler, forbundet med ydersålen og små indbyggede kanaler ind i Flywire øvre. Disse kabler er specielt udviklet til at håndtere højspændingsspænding. Snørebåndene er forbundet med Flywire-kablerne med små sløjfer, så du får en stram personlig pasform. Når du binder dine snørebånd, strammer Flywire kablerne op, hvilket gør den øvre pasform pænt på dine fødder. Da kablerne kan bevæge sig frit inde i kanalerne, er understøtningen og låsningen tilpasningsbar til alle dine bevægelser. Du får en fremragende låsning, mens du har fuld mobilitet.

 

Opdateret Dynamic Fit Collar - fokus på højhastighedskursændring
Hypervenom Phantom 3 er udstyret med opdateret Dynamic Fit Collar, specielt designet til Hypervenom-stilen. Den anatomiske offset krave opfylder behovet for støtte fra ankelleddet, når der sker hurtige sideløbende ændringer i retning. Sokken som pasform låser fødderne på plads, hvilket skaber den følelse af støvlerne som en forlængelse af dig. Din bevidsthed om hvad der foregår ved dine fødder er øget og styrker samspillet. "Sokken" giver også lateral stabilitet, for at øge din tillid til din evne til at vride og vende - efterlader din modstander bagved.

 

Ydersål konstrueret til ultimativ fleksibilitet
Hyper-Reactive ydersål kombinerer Pebax til en fleksibel og smidig front med stiv nylon på bagsiden for at understøtte. Denne kombination giver fronten mulighed for at opretholde grebet, mens hælen er væk fra banen, noget der er en stor fordel, når man gør sideløbende retningskifte. Studkonfigurationen er baseret på Finite Element Analysis (FEA), der skaber noget, der er perfekt til skarpe vendinger og hurtige sving. Nogle pinde er til rotation, nogle til acceleration, nogle til vendinger og nogle til greb. Alle designet til at hjælpe dig med at forbedre din smidighed, forbedre din reaktionstid. Afgørende når man kæmper med oppositionsens forsvarere for rummet.

 

Vægt 187 gram
Denne FG støvle er lavet til faste jordoverflader som naturligt græs.

Leave a Comment