Nike præsenterer Hypervenom III

Posted by admin 20.04.2017 0 Comment(s)

 

Mandags, januar 16, 2017 har Nike officielt præsentere Hypervenom III i München. Denne tredje udgave af siloen lanceret i 2013 byder på mange nyskabelser. Præsentation.

Med hensyn til frigivelse af Nike Tiempo Legend VI, så München er blevet præsenteret den nye Hypervenom III. Efter en anden blandet udgave Nike stærkt afhængig denne tredje generation til permanent installere Hypervenom som en væsentlig sko markedet. For at gøre dette, markeres punktet forestillet Hypervenom III omkring to hovedakser: markdown og formål.

 

Dette er ikke længere en hemmelighed, skoen vil Hypervenom af angrebet, ræve overflader, holdrekorder. Spillere, der vil bære denne model bliver nødt til at være besat af mål. Og for at hjælpe dem med at score så mange mål som muligt, har Nike valgt at inkludere Flyknit teknologi (sting syet i ét stykke, og allerede på Obra Magista eller Mercurial Superfly) for første gang på denne silo og mere brygge en ny ydersål og upublicerede nedskæringer.

 

"Dette er en målscorer sko. Alle elementer i denne sko menes at score mål, "siger Max Blau, Vice President for Nike Football produkter. Den Hypervenom III bærer derfor teknologier baseret omkring dette mål som flere små piller Poron® (polyurethan materiale udviklet til bedre at absorbere og distribuere effekt) integreret direkte på vamp Flyknit.

 

Disse små piller vil især fremme en anelse mere præcis bold og tilbyde en form for bistand til skyderiet til at levere mere tørt på bolden på samme måde som den evoPOWER Puma. Disse pellets Poron® en 2 mm tykkelse vil være til stede primært på "strike zone", som omfatter indersiden af ​​foden, vristen af ​​foden, mens forfoden. Denne "strike zone" anses de dødelige våben holdrekorder. Bemærk også, at disse relief strukturer er en slags hilsen til honeycomb strukturen i den første Hypervenom lanceret i 2013.

 

 

"Vi ønskede stilken af ​​Hypervenom III er blødere og mere fleksibelt, og vi vidste, at vi var nødt til at bruge Flyknit at nå dette mål," sagde Dylan Van Atta, designeren af ​​parret. Og for at tilføje: "prægede teksturer blev anvendt kun der, eller hvad der var nødvendigt for at holde en god fleksibilitet, god komfort og en soft touch." Den nye dæmme op for Hypervenom vil blive adskilt i to dele forskellige farver: den "sweet spot" (orange for lanceringen af ​​farve) og den ydre del af foden (grøn-gul) til den berømte mod-opkald til bedre at skille sig ud.

At tillade god fod pasning i par, den Hypervenom III anvender tre meter Flywire kabler på stangen (i stedet for en meter for den foregående Hypervenom) med en lateral snøring system. På denne måde kan spillerne justere tætheden af ​​deres sko uden at blive komprimeret og forbliver godt stabilt sideværts bevægelse. Fordelen ved sidesømforstærkningstovet er også at tillade et større område for berøring eller kuglen strikes.

Men justeringer af sidestabilitet slutter ikke her. Faktisk er en af ​​de store nyskabelser i Hypervenom III vedrører Dynamic Fit krave. For det første er den stigende sektion sko nu hedder Phantom Hypervenom DF 3 (til Dynamic Fit). For det andet, som forventet, Dynamic Fit denne nye version er stadig helt forskellig fra den Magista Obra 2 og Mercurial Superfly V. Dens unikke? Asymmetrisk snit, stigende på indersiden af ​​anklen, og som stiger ned gradvist mod den ydre del af anklen.

Dylan Van Atta justfie dette valg: "Denne asymmetriske snit kompenserer for ekstreme drejninger ankel op til 10 mm. Den Hypervenom III afspejler denne karakteristik af foden. "

 

 

Den anden store ændring er den øverste version af low cut vifte af Hypervenom som nu vil blive kaldt Hypervenom Phantom III og ikke Hypervenom Phinish, forsvinder for evigt. Basen version vil også være udstyret med en Flyknit stang, som er en første for en lavt cut fodbold sko. Hverken Opus Magista eller Mercurial Vapor har haft ret til denne ære hidtil.

 

Det andet vigtige og differentiere Hypervenom Phantom III, er fraværet af denne nye tunge og low cut der trækker konturerne af anklen.

Endelig er den seneste af Hypervenom III er indførelsen af ​​Hyper-reaktivt sål, der kombinerer Pebax, plastmateriale allerede er til stede på Hypervenom II, og nylon forstærket for bedre stabilitet.

 

"Den eneste Hyper-reaktivt er blevet undersøgt og beregnet til seks år," sagde Dylan Van Atta. "Vi trak inspiration fra Nike Free ydersål for at skabe en mere fleksibel sål i forfoden og forbliver i kontakt med jorden, når hælen er i luften, når du skifter retning. "The Hypervenom III tilbyder også fortilfælde trækkraft, designet efter talrige laboratorieforsøg, der optimerer lateral bevægelse. Vi dermed finde nye sekskantede nitter på indersiden af ​​foden og besat vinkler på den ydre del af foden.

 

"Sekskantede stutterier muliggøre en bedre rotation og bedre fremdrift, som vil hjælpe spillerne bevæge sig med mere selvtillid, mens Chevron på ydersiden af ​​favor laterale og mediale trækkraft," siger Van Atta.

 

 

For at undgå friktion af foden og dermed vabler, har Nike også tænkt på at indføre sin teknologi NikeGrip på indersålen. Samlet set er dette nye Hypervenom III forbliver endnu lettere end tidligere versioner med en vægt på 196 g. "Vi forsøgte 200 prototyper før at finde den perfekte balance for spillere. Vi fokuserer på den spillestil af de strejkende, har vi skabt den ultimative sko til angriber, "slutter Max Blau.

Leave a Comment