NIKE Premier 2.0 FG er en fodboldsko, der opfylder standarderne for moderne fodbold

Posted by admin 25.04.2019 0 Comment(s)


Hvis du omhyggeligt observere værdien af ​​Friends of the fodbold spil, vil du finde foden af ​​dommerne fodboldstøvler, Adidas Copa Mundial og NIKE Premier Både udseende sats høje. Da hver mærkets klassiske støvler, i tillæg til Kangaroo læder øvre for at skabe en retro følelse i komfort og pålidelighed tilhører den gennemprøvede. Som sedimentet af årtier af mærkehistorie har klassiske støvler altid produceret vedholdende vitalitet. Mens der i nutidens professionelle arena spillere for det meste foretrækker prangende nye fodboldstøvler, men der er stadig nogle spillere glade af klassiske støvler. Når "Lion King" Kahn meget foretrukne adidas Copa Mundial, indenlandske spillere, midtbanespiller på havnen i Shanghai Caihui Kang er også en svaghed for NIKE Premier, det var ofte i Super Stadium til fods. For nylig lancerede NIKE et opgraderet produkt til sin Premier-serie - NIKE Premier 2.0 FG fodboldstøvler til kunstgræs.


Som fodboldsko, der opfylder standarderne for moderne fodboldkonkurrence, introducerer NIKE Premier 2.0 FG stadig mange klassiske designelementer af mærket. Grunden til at klassikeren er klassisk er, at det ikke er nok. For fodboldsko, er "at se reklame afhængig af effektiviteten." fodboldstøvler kunstgræs læder øvre Premier 2.0 for spillerne at give en behagelig at bære oplevelse og overlegen bold føler, sammenlignet med den tidligere generation, har den øverste linie Premier 2.0 blevet redesignet, mere kompakt, så meget som muligt og samtidig sikre den øverste støtte Kangaroo lædermaterialet præsenterer et højkvalitets touch. En tunge portion, blonder større område for en høj vrist af østasiater generelt meget venlige, komfort er stærkt forbedret. Samtidig har introduktionen af ​​Air Zoom Legend II's folding tongue design bragt den samlede værdi til et nyt niveau. Uanset om det er personlig og eksklusiv Ronaldinho R10 serien og "Garnett" Totti personlige brugerdefinerede serie, folde store tunge er væsentlige designelementer. Ved at dække blonder området med en foldet tunge, kan spilleren forsynes med et fladere område af bolden. Og en stor del af hælen og anklen beskyttelsesdæksel stort afkast NIKE logo, er det en hyldest til 1994 lanceringen af ​​NIKE Tiempo Premier. Vejen tilbage, når reklame filmen, NIKE stjerner i Colosseum bekæmp dæmoner, og endelig "King" Cantona pjusket krave, skudt gennem målmand til close-up linse er denne Tiempo Premier. Desuden er TPU ydersål i fuld størrelse holdbar og sikrer sporty stabilitet. Cylindriske studs giver god styring fleksibilitet og greb. Selv om det er FG studs, er der ikke noget pres på mellemkvalitetsfolk.


Ud over dette klassiske sort / hvide farveskema tilbyder NIKE også sort / gul og hvid / blå farvekombinationer til en pris på £ 95. Hvis du er træt af smarte sneakers tilføjelse af ny teknologi, hvad enten det er blot ønsker at opleve ren leg erfaring eller erindring om klassisk design, NIKE Premier 2.0 FG er absolut det bedste valg.

Leave a Comment