Nike sælger Premier 2.0 sort og sølvfarve

Posted by admin 18.01.2019 0 Comment(s)


Nye tøj til nytår, Nike Premier 2.0 indvarslede også sin nye sort og sølvfarve. Denne sneaker er næsten lige så klassisk og enkel som et farveskema, og det er imponerende.
Skoens krop er hovedsagelig sort, tungen og krydset mærket er sølvfarvet hvidt, og den lille krog på tungen er sort. Sålen er også sort, kun sølvfarvet hvid i slutningen af ​​studen. Teksten af ​​hele par sko er meget god og kan give spilleren nok trøst og berøring.


Premier-serien er ikke hovedtemaet for Nike fodboldsko, hovedserien er mordforgiftningsfronten og legenden, men det betyder ikke, at skoene er meget mindre elskede. Det har altid været elsket og betroet af nogle spillere, og derfor har Nike altid opretholdt hyppigheden af ​​at opdatere denne traditionelle retro sko.
I vinter vil Nike udgive en ny sort farveskema til Premier II fodboldsko kollektionen.
Sneakers dækker hovedsagelig kroppen med sort, hvilket gør Premier II til en klassisk partner på retten.


Nike Premier II fodboldsko er Nike's moderne retro sko, der ikke bæres af nogen spiller. Denne sko har en kænguru læder øvre, en retro folding tunge og en fuld palm TPU ydersål.
Læder øvre giver tilstrækkelig holdbarhed og fremragende berøring
Foldet tunge giver en ren, flad berøringsflade
Fuld palme TPU ydersål med god holdbarhed og stabilitet


7 grunde til at købe
Mange brugere er enige om, at Nike Premier II er en af ​​de bedste læderstøvler på fodboldmarkedet på grund af sin førsteklasses kvalitet og ydeevne.
Flertallet af testerne bemærkede, at fodboldstøvlen giver fremragende værdi for sin pris.
Kangaroo læderets øvre del af støvlen blev rost af mange korrekturlæsere for sin bløde, konsekvente berøring.
Boots kvalitet overstiger langt, som nævnt af mange brugere.
Støvlens letvægtsdesign og behagelig pasform appellerede til flere spillere.
Nogle korrekturlæsere tog mærke til den fold-over flap tunges æstetiske værdi.
Et par personer, der testede fodboldstøvlen på banen, sagde, at den har brug for en meget minimal pause og det passer komfortabelt ud af kassen.


Med et klassisk design med den velmodtagne traditionelle fold-over-tunge holder den anden generation af Nike Premier tro mod sans for Premier-serien. Fodboldstøvlen har et tidløst udseende, der minder om de tidlige fodboldstøvler og indeholder funktioner, der ligner sin tidligere version med nogle få opdateringer. De fleste er enige om, at det med sin upåklagelige kvalitet og ydeevne gør det til et fremragende køb for spillere, der ønsker at dominere banen med en klassisk læderstøvler.

Leave a Comment