Hyldest til klassiker, Nike udgivet Hypervenom GX limited edition fodboldsko

Posted by admin 20.10.2017 0 Comment(s)

I løbet af årene har Nike fabrikken i Montebelluna et så højt ry i fodboldstøvler industrien. Det er ikke kun ansvarlig for udviklingen og afprøvningen af ​​de nyeste Nike fodboldstøvler, men giver også tilpassede støvler til Nike's professionelle fodboldspillere.

 

I dag, for at fejre 20 års jubilæum for fødslen af ​​Nike's 1997 Air GX fodboldstøvler, lancerede Nike med en genindgraveret Hypervenom GX for at fejre dette specielle øjeblik.

 

I 1996 åbnede Nike en skofabrik i Montebelluna, Italien. Hvor de kun vil producere den bedste kvalitet fodboldstøvler. I årenes løb er denne udøvelse af den ultimative holdning og høj kvalitet forpligtet opretholdt. I dag er en af ​​de vigtigste opgaver i denne fabrik at producere den tilpassede version af støvlerne til Nike's spillere. Så når du ser Azar eller C Lo bærer et par fodboldsko, skal de alle laves i Monteberlla, Italien.

 

I dag lancerede Nike et nyt Nike Air GX fodboldsko. Den første limited edition version af Nike Air GX blev født i denne fabrik i 1997, og dette par sko spiller en meget vigtig rolle i historien om Nike fodboldstøvler. For at hylde den store historie, og med moderne fodboldstandarder, fortsætter den nye Nike Hypervenom GX den første version af Air GX Classic-udseendet, siden af ​​skoens kropsvågledning for at skabe vedvarende æstetik.

 

Den nye 2017 replika vamp valgte high-end Alegria kænguru hud, og også indarbejdet den nyeste Nike Flyknit stof overdel. Det gør det til en perfekt herlighed mellem modernitet og tradition. Letvægtsvævsvampe gør også den indgraverede version 35% lettere end den første udgave af Air GX. Fra udseende synspunkt ser den nye Nike Hypervenom GX lidt ud som en teknologi opfindsomhed version af Hypervenom III. Men faktisk er der den væsentlige forskel i strukturen af ​​den øvre. På Hypervenom GX er kangaroo læderoveren syet direkte på flyknit overdelene, men ikke blandet sammen med flyknit som håndværk. Og det kan gøre øvre meget tyndere og endda blødere.

 

For at hylde den italienske fabrik og mesterens håndværkere findes Montebelluna-logoet på posen, soklinjen og hælen sammen med farverne på det italienske flag. Italiens flag er også vævet ind som en etiket på siden. Alt dette tydeligt viser, at skoens producerende område er Italien.

 

Derudover kan hver af os forvente, at Milan Derby skal se Nike Hypervenom GX figuren. AC Milan's Andre Silva og Inter Milan's Ekardi vil bære Hypervenom GX på vegne af deres respektive hold.

Leave a Comment