Ny Mercury Trailer - Nike Mercurial Damp Flyknit Ultra FG Sort fodboldstøvler

Posted by admin 02.08.2018 0 Comment(s)


Flyknit Ultra modellering og fortsætter med at følge det traditionelle damp design for lavt, samtidig er dette den anden billige Nike sko. Nike Mercurial Vapor Flyknit Ultra FG sort sko er meget følelse af fodsøjlen vil være den øverste snigmorder, der også markerer den lave snigmorder officielt er kommet ind i æraen af ​​strikning.


Linjen på siden af ​​skoen er ikke ændret, det ekstremt lave tyngdepunktsdesign og strømlinet skolegeme, hele ser meget slank og glat ud. Dette er indførelsen af ​​hele sort versionen, så siden af ​​skoen Swoosh gemt i hele øvre, men der vil være en detaljeret oversigt over omridset.


På dette par Flyknit Ultra virkelig essensen af ​​delen, er forpligtet til at starte fra dette nye Flyknit Ultra stof materiale, selv om hele stoffet overhovedet, men denne gang den nye Flyknit Ultra og Superfly V i det øvre stof sammenlignet med betydeligt mere kompakt , mere hård. Resultatet er, at stofoverdelene bliver tyndere, og det ydre lag af filmens smeltemasse er blevet opgraderet, og det overordnede viser en mat farvet mattekstur.


En anden af ​​de mest fremtrædende træk ved skolegemet er det tætte mønster (Speed ​​Ribs). Sammenlignet med tekstur i den nuværende Assassin 11 er Speed ​​Ribs i Flyknit Ultra mere stereoskopiske, med en grov følelse svarende til sandpapir, med en meget udtalt friktionskoefficient.


Efter den lave giftzone III er Flyknit Ultra den anden Nike sko med lav til at hjælpe de øverste sko. Stoffet kan tilfredsstille bekvemmeligheden for at bære sko, og vil tage hensyn til stoffet indpakket sig godt. Og lavt stof vil hjælpe dem, der kan lide at klippe skoen krave.


Hælen på skoene kan ses på ydersiden med "Flyknit Ultra" ord, den overordnede tekstur er meget god. Med midten kan du se den samme brug af relief craft Mercurial word, som også afspejles fra en anden side af sin rene assassin stamtavle. Og alle Flyknit Ultra produceres i Italien, så kvaliteten kan sikres.


De fodboldsko sort skabte et mystisk lavt nøgleindtryk for det, og også den slyngede linse i den argentiske skosål er processen med forkromning. Metal bunden med sort øvre giver en meget science fiction og følelsen som at gå fremtiden.


Der er ingen opgradering i ydersål design og lspike layout, det bruger stadig den nuværende snigmorder 11 prototype. Ikonisk ifølge konturets fodkontur, der svarer til linjerne, og meget eksplosive V-type spikes domineres af det grønne feltmord.
Fire hobnail hæl bruges samme V skarpe pigge, for at sikre stabiliteten og fortsætte med at styrke hastighedsattributten. Vægten på en enkelt sko er 179 gram (JP275). Denne vægt er ret god i øjeblikket, og det er virkelig et mesterværk af lette fodboldsko.

Leave a Comment