Samlingen futsal Nike er blevet fornyet med generationsskiftet spring fra Nike TiempoX den 'fastlåse sluppet løs' pakke

Posted by admin 15.07.2017 0 Comment(s)

 

Ankomsten af ​​Nike TiempoX var en konstatering af fakta: behovet for en 'klassiske' sko kollektion til futsal amerikansk selskab. Forsvinden sælge Nike Lunar Gato skabt et hul i markedet efterlod mange tilhængere af de forældreløse markerer, hvad der var hans foretrukne model. Ved hjælp af naturlige hud i området af boliger knyttet til en Lunarlon mellemsål, eksklusivt materiale af det mærke, det var bogstaverne Nike silo mest professionelle spillere klædt.

Mange af de spillere, der tidligere blev anvendt Lunar Gato oplevede Nike IC Finale HypervenomX den bedste erstatning. Sneaker angreb virksomheden står ved brug af en syntetisk hus sammen med en Brio kabler, der giver stabilitet til den spiller, der vover at calzarlas. Andre har valgt den Nike MagistaX Finale IC som et våben på 40x20. Den første generation af kontrol sko Nike rider et hus hud, hvortil der blev forenet de samme Brio ledninger på en Lunarlon mellemsål. Den nuværende model har erstattet huset MagistaX huden ved en syntetisk NikeSkin 3D tekstur, giver en god følelse med bolden. Men på trods af at have disse to modeller, mange stadig iført deres gamle Lunar Gato rationalisere denne model til det maksimale og skiftevis med HypervenomX eller MagistaX.

Den 'Camo Pack', som tog i april 2016 Swoosh mærke bragt mere end en simpel ændring af farve, som var præsentationen af ​​en ny model: Nike TiempoX. En sko, der ville komme til at fylde hullet efter Lunar kat med en langt mere klassisk end hans kammerater profil.

For nylig kom det frem i lyset af de nye æstetik, der ser hver Nike FootballX siloer med 'Lås i sluppet løs' pack. Denne ansigtsløftning har bragt den nye generation af Nike TiempoX: Nike TiempoX IV. Den øverste ende af denne model er den Nike TiempoX IV Finale IC. Sidstnævnte kendt for at bruge naturlige koskind i tætningsskoen som giver en høj grad af fleksibilitet og tilpasning. Den del, der kommer i kontakt med bolden opsamles ved en intern struktur, der vil forhindre dette i at deformeres overdrevent. En polstret tungen med elastiske forstærkninger på siderne vil forhindre den i at bevæge sig under afspilning samtidig fjerne trykket af snørebånd over vristen. Alle disse teknologier vil blive monteret på en mellemsål Lunarlon som sammen med en skumkerne i hælområdet, spredes ensartet virkning slidbane.

Som vi ned i prisniveauet præget af det amerikanske selskab vil vi finde de to andre områder TiempoX Nike: Nike TiempoX IC Light IV og IV IC Nike Rio TiempoX. Den gennemsnitlige område kendt til anvendelse i syntetisk læder bundet til den interne struktur 'mellemfoden Cage' vil forhindre skoen blive deformeret ud over huset. Den Lunarlon bruges til hendes storesøster er blevet erstattet af en EVA indersål ledsaget af high-density Phylon mellemsål. Som for det lave område, Nike TiempoX Rio IV IC vil syntetisk hud i det område, der kommer i kontakt med bolden fastgjort til en phylon mellemsål. Nu kun se accept af denne nye generation på den blå bane. Tror du, at denne model vil være en værdig efterfølger til Lunar Gato?

Leave a Comment