Sergio Agüero Spil mod Manchester United med de nye Puma Evospeed fodboldstøvler

Posted by admin 14.09.2017 0 Comment(s)

 

Sergio Agüero fik nye fodboldstøvler og skød Manchester United. Puma har lige givet ham et par helt nye Puma evoSPEED SL-L fodboldstøvler.

 

På torsdag tog Manchester City hjem mod Manchester United på Etihad Stadium. Det var årets sidste derby mellem de to traditionelle engelske klubber.

 

Jose Mourinhos fodboldspillere fra Manchester United havde set rustede i denne sæson. Paul Pogba syntes ikke at være faldet godt i United og med Zlatan Ibrahimovics knæskade, skulle United være glad for en uafgjort.

 

Manchester City vinder fordi: Sergio Agüero varmer op. I sæsonen 2016/17 har Manchester City-angriberen gjort 30 mål. Målstatistikken forsøger han helt sikkert at udvide. Puma havde lavet et par helt nye Sergio Agüero fodboldstøvler til kampen.

 

De nye Puma evoSPEED SL-L fodboldstøvler blev leveret personligt til den argentinske angriber Sergio Agüero og ankom i stil.

 

Støvlerne er designet af Yianni Charalambous, ejeren af ​​firmaet 'Yiannimize', der specialiserer sig i at lave specialdesignede biler. Derfor ankom fodboldstøvlerne også i en Nissan GT-R malet i den lyseblå Manchester City farve.

 

Før støvlerne blev givet til Sergio Agüero, blev de kørt rundt på gadescenen i Manchester på næsten majestætiske manerer, hvor de stoppede foran Old Trafford og Etihad Stadium.

 

Når Sergio Agüero får nye fodboldstøvler til kampen mod Manchester United, er der femte støvler i serien 'Puma Derby Fever Pack'. En støvler samling, der fejrer lokale showings. Sergio Agüero har kun støvlerne på dette tidspunkt.

 

Puma støvlerne er City Blue med sort, guld og hvid detaljer. De tekniske egenskaber ved støvlen er de samme som et normalt par Puma evoSPEED. Fodboldstøvets overdel er syntetisk læder med Gore-Tex, så du vil opleve bedre boldkontrol. Støvlen er udstyret med Speedframe, som fungerer som et skelet til den øverste del. Speedframe gør fodboldstart mere stabilt og gør det nemmere at lave hurtige venner.

 

På siden af ​​støvlen finder du det velkendte Puma logo i sort med guldkant. På hver side af hælnavet finder du to logoer. På ydersiden er en lokalbylogo i guld og på indersiden en bi, ofte forbundet med den industrielle revolution og Manchesters rolle i dette.

 

Bestemt en god ankomst, som Sergio Agüero's nye fodboldstøvler fik, men hvad synes du om støvtrøje? Ønsker du at købe nye fodboldstøvler og forestille dig at købe Puma evoSPEED SL-L?

Leave a Comment