Spillet i virkeligheden Nike Hypervenom Phantom III DF EA Sports begrænset udgave påskønnelse

Posted by admin 04.11.2017 0 Comment(s)

 

For at give hot FIFA 18 fodboldspillet, vil EA Sports igen og Nike sammen med et virtuelt spil ind i virkeligheden af ​​øvelsen blive præsenteret i Nike's nyeste Hypervenom giftige fodboldsko. Selvfølgelig, dette par sko, selvom samarbejdet fælles, og også modstå den begrænsede aura, men det gjorde ikke den tekniske opgradering, lige tilsluttet en masse cool design.


Bonusen på skoposen er faktisk en lille hemmelighed for at fortælle dig at posen er trykt på forsiden af ​​alle skrifttyperne selvreflekterende effekt, men også begrænset udgave en af ​​den unikke gimmick det.


Fra farve synspunkt er denne gang det fælles arbejde stadig meget højt niveau, lyse gule, uanset hvor som helst, der er meget iøjnefaldende toner.


Det indre er relativt lavt nøgle, hvilket gør indersiden og udvendig af dannelsen af ​​en skarp kontrast, et sådant mandarin duck hit farve design koncept er også det mest betydningsfulde udseende af den giftige front III.


Som en kommerciel version af forgiftningsfronten er det stadig en del af de dobbelte ledværker, der er tilsluttet forgiftens front III anerkendte PORON-skum. Dette materiale kan spille en god præstation i skudkraft, nøjagtighed og bumpdesign kan hjælpe dig med at forbedre bolden. Med hensyn til disse tætte masker er afledt af faktumet i FIFA 18-spillene, introducerede FIFA 18 "Real Player Moving Technology", som er en "Response and Game Player karakter til en ny fase af animationssystemet.


Et gitter som design kan også ses på ydersiden af ​​skoen, og sorte Flywire linjer kan ses på begge sider af skoen.


Omhyggelig observation viser, at det sorte område også tilføjer en særlig refleksionseffekt, hvilket gør spillet og virkeligheden stærkt forenet.


Hælen kan ikke kun se EA Sports-logoet, men også for at se et spil i energilastestangen, rundt om siden af ​​hælkrogen til ringen har også reflekterende effekt.


I de seneste år er de begrænsede fodboldsko for meget, men med antallet af ord vil folk føle sig tvunget lidt højere. Dette par fælles fodboldsko begrænset antal i indersiden af ​​den store bund af trekanten området, dens nummer er NEJ. 0682/3000.


Skoens top er også trykt med Hypervenom og EA Sports, som adskiller sig fra den almindelige kommercielle udgave.


Efter adventen af ​​hyperreaktive ydersål har den et godt ry i græsrødderne, den begrænsede mængde naturlige vil ikke være begrænset til dette. På dette grundlag blev brugen af ​​krombelægningsteknologi, øjeblikkelig løftning af de to to sko tvunget gitter.


Spike fra et andet synspunkt udstråler også svagt koldt lys, kun fra det visuelle synspunkt er meget at tvinge.


Denne kombination af pigge giver dig mulighed for at tage højde for hastigheden og fleksibiliteten, og fuldt ud stimulere din evne til at køre, når du spiller.


Indlægssåler eller giftig front III i standard Ortholite indlægssåler er det positive svarte stof ikke nogen skridsikre egenskaber, men forfoden kan tydeligt se det vandrette konkave mønster, og bagsiden af ​​indersålene er også alle dækket med konkave, hvilket Nike for nylig er kraftigt fremmet NIKEGRIP glidende teknologi. Selvfølgelig er den mest iøjnefaldende eller til den sidste del af farven på farvestregkoden og Hypervenom og EA Sports fælles ord.


Vægten på en enkelt sko er 201,3 gram (JP275), denne vægt er lettere end størrelsen af ​​Superfly V, men den italienske produktion til egne ekstra point, som er værdig til deres egen pris.

Leave a Comment