Stovler Fodboldsko Nike Premier II 2.0 FG Hvid Bla

Posted by admin 08.03.2018 0 Comment(s)

 

I Bruxelles, hovedstaden i Belgien Nike Premier II 2.0 er langt de fleste familier foran fjernsynet, der ser fodboldkampen.
Da Musca Dragons første mål i første halvleg, men Anderlecht kaptajn, den vigtigste forsvarer Olivier Doll orlov skade, er mange mennesker sukkende, og selv ophidset ved smadret mobiltelefon, smide I hænderne på ting, under pausen, beder mange fans til Gud med oprigtighed og håber, at held og lykke kan komme til den uheldige Anderlecht.
Men den anden halvdel, Anderlecht stadig what the mercurial pris ikke den mindste forbedring i den offensive ende helt frosset Mouscron at leve, for at undgå skade, to midtbanespillere var lidt overforsigtig, hvilket gør Anderlecht angreb ikke ramt Ikke op.
Indtil træner erstattet tjekkerne Martin Cora dag, sat på kinesisk teenager, kun 16 år Wu Yu, en masse venlige konkurrence i ungdomsholdet før og vidste hans fans har jublede, fordi de husker, Wu Han har været meget iøjnefaldende i de seneste spil, og de ser frem til at hjælpe denne Anderlecht-lovovertrædelse effektivt efter at have spillet denne fantastiske kinesiske teenager.
Sikker nok, Wu Yu's debut til at skinne, fodboldstøvler f50 adizero den første proaktive Mokskrons forsvarer Samir Belufa, og så igen med en vidunderlig tre hundrede og tres grad af menneskelige punkter, over Sa Mill Bellufa.
Efter succesfulde overgivelse af Samir Belufa viste Wu Yu fuldt ud sin blæsende hastighed og fløj lige i det rigtige område af Mouskeron.
Og Mouskrons højrebacksvarer Samir Belufa?


Kan kun bide tænderne, have smerter desperat i bagjagten, men hans hastighed kan simpelthen ikke sammenlignes med Wu Yu, den ene er raketen, der flyver med høj hastighed, den ene er de gamle skrotede biler.
Når Wu Yu med sin uforlignelige vidunderlige nødstop slutter at ændre sig over Musculilongs vigtigste midtbanespiller Stephen Dagodin, glæder de fleste af Bruxelles til denne smukke ekstraordinære.
I baren løftede mange mennesker deres briller og sang Anderlechts lagssang.
En ven, der var hælde fans, hans øjne stramt øje på TV-skærmen, fodbold adidas selv fylder hans kop øl ikke notere øl glas bord og gik til jorden, han ikke reagerer.
Indtil han så med egne øjne driblet Wu Yu ind i straffesparket og skudt.
Lyd kom spændingen til scenekommentatoren: "Åh, god Anderlecht den 9. Wu Yu, han skød det!
"Gå ind, gå ind!" Fans har klædt deres næver, øjne stramt stirrende på tv-skærmen, gentog i munden et ord.
"GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOAL !!!"
"Bolden i bolden ind i Anderlecht målet, som er Anderlecht niende kinesiske teenager Wu Yu første mål, hans første hold på vegne af League, erstatning bænk Den første touch af bolden, selv de to defensive spiller Mouscron, det er så vidunderligt debut det!
"Long live Anderlecht, Wu Yu, en 16-årig kinesisk teenager, fodboldstovler billige com er fremtiden for vores Anderlecht!"
Sportskanal kommentarer Gæster på dette øjeblik med hårdskudt lår, råbte ekstremt spændte: "Jeg kan vædde nu, dette smukke mål kan helt sikkert gå ind i Belgien denne måneds top ti bold!"
"Haha, hvilken top ti bold, efter min mening er dette simpelthen det bedste mål, der er ingen spænding først!"
"Long live Anderlecht, jeg kan lide dette kinesiske barn, haha, jeg elsker Kina!"
"Et smukt mål, skål for det kinesiske magiske barn!"
Fans griner toast for at fejre holdets mål.


"Åh, hurtigt at se, efter Wu Yu's mål valgte han ikke at fejre, men vendte sig og løb til bænken foran alle fans, huggede han holdets træner Hugo Bruce Og assistent coach Francki Wokatron! "
"Haha, dette barn er rigtig godt, selv efter at målet ikke glemte at fremme sine to træner!"
"Selvfølgelig har Hugo og Franch både forfremmet ham fra ungdomsholdet til første hold, og de har dagens succes. Han burde virkelig takke de to træner!"
Lytte til TV-skærmkommentatoren og kommentarspeculanterne talte om, fans begejstrede rejste sit glas, råbte: "Guys for vores kloge coach Hugo Bruce en kop!
"Skål til Hugo Bruce, et kræsne øjenvidne!" Publikum svarede og løftede glasset og lo.
Efter at have drukket et glas rejste han igen sit glas og sagde: "Kom igen for Franky Vocatron, den bedste assisterende træner i verden!"
"Den bedste assistent coach, skål! ~"
Selv drikke to kopper senere, fjernsynet skærmen hjemholdet Muskegon Long fans står i riot scene.
"Haha, du ser, denne gruppe fodboldstøvler str 42 af ikke-ovale arter, det vil være deres eget indre coax!"
"Haha, de er som en gruppe vækkende klovner!"
For at se denne scene er Anderlecht-fans meget glade, det blev foreslået: "for vores gyldne dreng Wu Yu Skål!
"Skål, smukke mål!"
"Jeg elsker kineserne, jeg elsker ham så meget!"
"Haha, jeg tror, ​​at Xiao Wu Yu aldrig vil lide en gammel mand!"


I den fjerntliggende kinesiske restaurant i udkanten af ​​Bruxelles jubler en stor gruppe af spændte fans og synger med Wu Debias mål for Wu Yu.
Wu Debiao også meget spændt på at se sin søn for holdet scorede et fiks mål på tv, var oprindeligt en pligt ærlig kok, en gang som en galning, fans skyndte bunken af ​​at fortælle nogen at holde, hans ansigt fuld Spændt udseende.
Hans kone, Anna Oliveira, lagde en stor skål jordnødder, mens hun var i køkkenet, og fandt ud af at alle folkene i restauranten var vanvittige og krammede, især hende Mand, den ærlige kineser, der normalt har få ord på ryggen og mørk hud, arbejder altid flittigt hårdt for at finde et job, står over for et smil på hans ansigt.
"Hvad er der med dig, min kære?!" Noget overrasket opkald fra Anna Oliveira.
Positiv omfavnelse med jublende fans Wu Debiao pludselig hørte sin kones stemme, drejede hovedet, så en skridtlængde styrtede op, og hans krop fedt er helt uforenelig med den hastighed kom til sin kone, Ana Oliveira spænder adidas ace 16 unisport reagere En bjørn krammer hende og vender om et par gange.
"Min kære, jeg er så glad, vores barn søn scorede det!"
"Haha, det var et rigtig smukt mål, jeg sværger at det var det mest vidunderlige mål. Selv værterne i tv'et sagde det!"
Den spændende Wu Dejun var selvfølgelig lidt glad. Efter at have afsluttet et par ord, havde Anna Oliveira endnu ikke svaret og bøjede hovedet for at kysse sine røde læber.
"Åh, hej, hej!" Pludselig var hendes mands kys en overraskelse for Anna Oliveira. Hendes store smukke øjne var vidt åbne.


At vide, at denne ærlige kinesiske mand, hvis udenforstående er til stede, for ikke at nævne kysse, selvom det er en lille intim kontakt, vil han rødme.
Men nu, for alle fans på hotellet, har denne kinesiske mand, der altid har været ved at være kærlig, krammet hende og kyssede hende, Gud! Hvilken ferie er i dag? !
Efter overraskelse, Ana Oliveira hænder let hvilende på skuldrene af Wu Debiao, lykke lukker øjnene, hans ansigt iført en sød smil, hendes mand aldrig føler som ophidset (ji) elsker våde kys.
"Wow!" Se fansen ved siden af ​​hinanden, har råbt og applauderet.
Romantisk vådt kys nok til at opretholde to eller tre minutter, Anna Oliver la Jiaoqu under adidas f50 benskinner kontinuerlig spænding Wu De Biao denne udgivelse stor mund.
"Haha, gamle Wu, du er bare fantastisk!"
"Vidunderligt, vidunderligt!"
"Perfekt billede, jeg nyder virkelig Wu denne familie." Gæster omkring adidas ace 16 pricerunner har smil og siger deres egne synspunkter.
Afslutningen af ​​den våde kys af Wu Debiao, denne vågne op, se dig omkring lyden af ​​folk taler, og derefter se på sine arme fulde af kinden Hongxia kone, hans mørke gamle hoved kunne ikke hjælpe en feber.
Min Gud, grunden til, at jeg lige gik for at kysse min kone, blev rent berørt af min søns mål. Som jeg tænker på i mange år, kan jeg ikke lade være med at gå i gang med min mands og jegs hårde liv, Det ville være pinligt at tænke på Wu Dejun!
"Min kære, jeg elsker dig!" Liggende i sin mands varme arme åbnede Anna Oliveira langsomt sine øjne og smilede lykkeligt på hendes ansigt.
Wu Debiao, hvor dumt, ligegyldigt hvor dumt, og nu også kan hjælpe, men holde sin kone, svarede blødt: "Kone, du lider alle disse år!"


"Min kære, så længe vores familie bor sammen med hinanden, så er lidelse også det værd!" Anna Oliveira rystede hendes hoved forsigtigt og hendes smukke øjne udstråler et godt øje.
Hengiven et øjeblik, og hans kone Wu Debiao før re-start af spillet for at se, bare det øjeblik foran Anderlechts særlig farligt, Mouscron næsten over hele linjen nærmede trykke Anderlecht angreb, gentagne gange Der er farlige situationer foran døren, men heldigvis er der altid defensive spillere, der kommer frem på det afgørende tidspunkt, med succes at blokere hinandens offensiv.
Endnu engang angrebet, når retten Mouscron forsvareren Samir Bayrou lov næsten hele kroppen mod Wu Yu krop, for at tvinge et gennembrud biografi, restaurant ejere, herunder Wu mand og kone inkluderet, adidas f50 læder er dens forbandelse.
Heldigvis reddet Vincent Conpani i det begrænsede område for desperat kamp toppen af ​​bolden uden for det begrænsede område, som mange af de oprindelige nervøse fans ikke kunne hjælpe med at lindre.
Fodbold fløj til Michel Gerevkovs fødder, han valgte ikke at bringe sin egen bold, men begynder pludselig at vokse op.
I det område, hvor fodbold er ved at falde, er der næsten ingen spiller på Muscron.
Musca Dragons af to centrale forsvarsspillere nu stod nær midtercirklen, adidas x 15.1 unisport fodbold set flyvende, de i ro og mag køre i fortiden, mens Mouscron venstre back Stephen Lei Bate, også i Anderlecht I halv-området, stående ved siden af ​​Michal Geravrakov lige forbi!
Venstre tilbage Sammy Beluru Fa efter det meste af løbshastigheden, fysisk tilbagegang i en magtfuld, stod han på stedet og stirrede: 'Det gule barn omkring mig? ! '
Pludselig huskede figuren af ​​Wu Yu, Samir Belluk vendte sig omgående og så en lilla figur løber i retning af fodboldens retning bultet væk, fordi hastigheden er for hurtig i øjnene til Samir Beluru Fa I den var det som en lilla lyn, der skar gennem hulrummet.

Leave a Comment