Stovler Nike Tiempo Ligera IV TF Sort Gron

Posted by admin 19.12.2017 0 Comment(s)

 

Nike indendørs fodboldsko Små spillere træner, har hvisket: "Se, se, er Wu Yu tilbage!"
"Hvordan kom det barn tilbage?"
"Er han ikke så ondt i hovedet? Så hurtigt?"
Mange mennesker er fulde af tvivl om dette, for at vide, hvornår Wu Yu blev såret, kan læge diagnosen være ret skræmmende.
Gå til jorden, på stedet i et koma, det er ikke godt, hvad der ville være vegetativt.
Selvom Kureha og deres forhold er ikke bekendt, men uanset udfaldet er uddannelse sammen i årevis junior partner, mange små private aktører er i for Kureha stilhed og bøn.
Kureha slået ned før backup runningback Tom Peters, i det øjeblik ulykken, hjertet lidt mere eller mindre skyldig, men nu fundet intakt Kureha faktisk kom tilbage, han straks krøllede sin læbe, meget lav foragt Scolded: "Kom tilbage så hurtigt, engagere dig i lang tid træneren skræmme folk ah!"
At se de små spillere er gået sammen 3322 tale, ikke koncentrere sig om uddannelse, træneren stå på sidelinjen, når højlydt brummede: "Hvad støjende støjende, du har disse lille satan der travlt med at fortsætte uddannelsen!"
Den unge spiller, der var tættest på træneren var specielt uheldig, fordi hans træner spyttede over hans ansigt og krop.


fodboldsko nike Men i modsætning til vred træner kan han ikke vågne at flygte, kun for at udholde afsky, fortsætte med at træne.
Efter alle de små spillere er begyndt at koncentrere sig om uddannelse, coaching dette viste, da han fandt en chokerende komme Kureha og da Eddie Van Damme Eller, naturligvis bedøvet og målløs.
Efter lang tid udbrød denne reaktion: "Wu Yu, du, hvordan bliver du afladet? Kroppen er blevet fuldstændig genoprettet?"
Wu Yu gik hurtigt, svarede respektfuldt: "Mr. coach, lægen har godkendt mig at blive afladet!"
"Er dette? Det er godt, vi har et hold i morgen for at være vært for spillet, da du er tilbage, bare for at nye fodboldstøvler deltage!"


læder fodboldstøvler Coach (DavidGevaert), fireogtredive år, som et ungdomshold træner, hans coaching niveau er stadig ganske godt, er som regel altid vender mod brættet, ser det ud til, at alle er det samme som skyldte ham penge, hver træningssessioner er rettet mod spillere som højt brøl brumme på Kureha udsigt, han simpelthen brøl amok, selvfølgelig, det ville aldrig turde fortælle ham øgenavnet træner.
David vendte sig til coaching, uddannelse uforvarende rettet mod en gruppe af spillere, der råbte: "!. Bastard der Kureha tilbage, dig held og lykke i dag, den første pause to minutter, vent et minut til at fortsætte uddannelsen"
Taler om det sidste, smilede simpelthen og gik til Eddie Van den Elle: "Gamle mand, fandt du nogle gode frøplanter denne gang?"
"Intet godt, niveauet er næsten ... ..." Eddie rystede på hovedet, fortrydende farve svar.
Se træneren og spejderen Eddie chatter, gruppemedlemmerne er alle sammen samlet i øjeblikket Wu Yu rundt.
En lille følgesvend, Nysgerlig henviser til Wu Yu's hoved spurgte: "Wu Yu, dit hoved er okay?"
"Idiot, hvis adidas fodboldsko Yu's hoved gør ondt, men også ud af hospitalets dør?" "Ved siden af ​​en sort spiller kunne det ikke lade være med at hviske forbandelse.
"Hvad sagde du?"
Sorte spillere ansigt viser simpelt og ærligt smil: "Jeg fortæller bare sandheden!
"Richard du bastard ... ..." vred den lille spiller rasende.
Sort fodboldskole spillere er en af ​​de få særlige jern kammerat forhold til ecco aimee Kureha, Richard Robinson (RichardRobinson) og Kureha samme år, høj og brovtende, var oprindeligt en leg center, men desværre hans hurtighed dårlig positionelle fornuft heller ikke hvor stærk det forløbne år blev omdannet til et linebacker coach, anti-luft og beskytter meget stærk, men meget groft forsvar, nemt licens til at spise, i øjeblikket kun ungdomshold forsvarer fra bænken.
En anden mindreartet hedder Gordon er Gordon, også en 16-årig med en erstatning midtbanespiller.


Sort Richard høj nok til at have 187cm, fysik stærk stærk, ser langt ud som en høj og tykk sorte jernkolonne.
Almindelig teenager har 173cm højde i en alder af seksten, skal betragtes som normal, men Gordon er navnet på den atlet, hans spinkel af bygning, med sort stativ med Richard bliver tynd og kort.
Denne asymmetriske to mennesker, men hvorfor er en god partner, hver dag vride sammen for at kæmpe mod hinanden.
Seeing to små partnere småskændes, Kureha tilbagekaldelse Memento, de tre får sammen lidt efter lidt, kunne hans ansigt ikke hjælpe opstå ud af trit med et smil.
"Kina Boy, ikke tror, ​​du faktisk gerne, vover at komme tilbage? Er det sidste efterår nok smerte ?!" En stemme pludselig lød sarkastisk hån.
Wu Yu søger prestige, så jeg ikke langt væk iført en 14-årig ungdoms fodboldhold reserve tilbage Tom Petters kom.
Apropos Tom Peters, Kureha og han var ganske skæbne, nike fodboldstøvler tilbud i fodboldskolen så tidligt som den første dag, det var Kureha træner Tom Peters tildeling og uddannelse peger i en lille trup.
I begyndelsen er Wu Yu's hurtighed og færdigheder toppen af ​​holdet, nyd den gyldne dreng i Anderlecht og Tom Pittles?


Han er bare en helt almindelig spiller, kan han ikke sammenligne hastigheden på Kureha, spilteori er helt almindeligt, i henhold til denne udvikling, et par år senere skulle blive Kureha Anderlecht første holdspillere, Tom Peters Det bliver en belgisk B League almindelige spillere, ældre simpelthen at være en idrætslærer.
For Kureha, blev Tom Peters hjerte fyldt med misundelse, jalousi og had, han hader Gud, hvorfor det er så uretfærdigt, det hele gav Kureha det kinesiske folk.
Dag for dag er skæbnen fantastisk, efter Wu Yu ind i U15 echelon, hans evner, hans aura på banen, som om alle forsvinder natten over.
Selvom Wu Yu også har den sædvanlige hastighed af vinden, men i kraft af tvungen skrabning er hans tynde krop fatalt.
Wu Yu er bange for at lukke, når det strålende juvenile geni, Anderlechts Golden Boy hurtigt droper alteret, for at blive en almindelig spiller.
Denne opdagelse glad Tom Peters, den oprindelige højt over den gyldne dreng geni, nu ikke andet end en bølle er at hygge sig, gemmer sig i et hjørne hemmeligt patetisk skrig ah!
Richard og Gordon kigget på hinanden med et skævt smil, da Tom Pittles hørte den sarkastiske sarkasme.
"Denne hjemsøgte fyr stædige, faktisk kom igen, min Gud, er han Wu Wu med hævn? Hvordan ville ellers have været sammen med Wu Yu? ! '
Hvis i overensstemmelse med Richard's temperament karakter, hvem bekymrer sig så provokerende provoceret provoceret sig selv, må vi prøve smagen af ​​jern knytnæve.
Men Tom Pittles provokerede ikke ham, men Wu Yu.
Selvom både Richard og Gordon tidligere var kommet for Wu Yu, men svag personlighed vælger Wu Yu altid at unddrage sig.
Under Tom Petters hjertelige propaganda kalder mange spillere bag kulisserne Wu Yu blød, brusk, fedt og sissy.


"Hej, Wu Yu, hvornår kan du virkelig være en mand tilbage, hård til Tom Pittles, at irriterende spøgelse punch det? ! '
På det tidspunkt, Richard og Gordon er hemmeligt ivrig efter at Kureha svaghed i mit hjerte, men pludselig hørte stemmen lød Kureha :? "Min Gud, hvem er denne prut, hvordan kunne sådan en stank beløb, er det også kvalme det! "
Jeg så Kureha side se til Tom Peters i afsky, som om der virkelig deler stank ramte hans hænder hurtigt pustet luft, dette udtryk, kan det tage bare handler Oscars østrigske Død kort det!
Richard og Gordon blev bedøvet af Wu Yu's præstationer, Tom Pittles ag fodboldstøvler på siden også dumme øjeblik af dumme.
I alles hukommelse, uanset Tom Peters bølle, Kureha har ikke den mindste tilbagevisning, ville han udholde i stilhed eller løbe væk.
Logisk gange før Tom Peters bølle Kureha er også en masse, selv en masse tid på at tale om ord end selv grim dag, men Kureha har ikke haft til at fodboldstøvler med sok nike kæmpe tilbage, hvilket gør Tom Peters længe har været vant til den afslappede bølle Wu Yu.
Men nu, da han var blevet mobbet, har hensynsløse indendørssko latterliggørelse ikke tør tale tilbage fyr sarkastisk, i dag faktisk kæmpe tilbage, og se ham på den måde, ikke skyggen af ​​frygt, dette, dette, denne TMD i sidste ende, hvad der skete? !
Tom Pittles dumt stirrede til side i lang tid reagerede ikke, hans hjerne er stadig i en tilstand af nedbrud.

Leave a Comment