Smukt ansigt! Tættere på Nike Phantom VNM "Black Lux" fodboldsko

Posted by admin 14.02.2019 0 Comment(s)


Med sort / guld farve Nike Phantom VNM indførelsen af ​​fodboldstøvler, Nike "Black Lux" fodboldstøvler, der passer til endelig komplet udseende foran folk. Som den anden farve i denne nye Nike-serie støvler, har Phantom VNM fodboldsko i "Black Lux" -dragt et smukt look.


Faktisk tilbage i begyndelsen af ​​januar i år, Nike frigivet den første i USA "Black Lux" sko fodbold kit, men for spillerne uden for USA, indtil to måneder senere, at de kan sælges for at købe denne nye pakke. Nike har vedtaget en sådan måde at sælge, sandsynligvis ville vente til efter farven på Phantom VNM udgivet som en komplet pakke foran forbrugeren, med henblik på at opnå bedre salgsresultater. Anyway, kan du endelig have de smukke støvler i denne kulør.


Reflekterende traditionelle stil fodboldstøvler Nike Swoosh sort øvre med guld og andre detaljer, ny farve Phantom VNM støvler og dragter i flere andre støvler supplerer hinanden. Nike i 2019 som begyndelsen af ​​lanceringen af ​​den første fodboldstøvler kulør, dragten er ikke som stilfulde støvler og blændende farver som følgende "Game Over" sæt, der ikke vil underskrive spillere til at bære Nike.


Generelt, når Nike lancerer en ikke-primær boot-pakke, fremstiller den ofte kun en version af FG-ydersålen til forbrugeren. Men i de nye "Black Lux" suite fodboldstøvler, Nike for første gang til at bryde denne administration, ikke kun for at forberede FG version af suite af støvler, der er forberedt SG og Anti-Clog versionen, tror jeg, at et sådant valg helt sikkert vil vinde Europa De gode følelser af spillerne.

Leave a Comment