Test - Nike Hypervenom Phantom III Low

Posted by admin 12.05.2017 0 Comment(s)

Efter Hypervenom Phantom III DF i februar, op til test af lav udgave af parret uden Dynamic Fit krave: Den Hypervenom Phantom III. Er der væsentlige forskelle mellem de to high-end versioner af parret? Svaret i denne test.

 

 

Oplysninger om testeren:

Frédéric
Type af praksis: club
Stilling: SF, midtbanespiller
Type fødder til fødder
Vægt: 65 kg
Test tid: 1 måned
Praksis Field: Turf
Skrive besat sko FG (Firm Ground)
sædvanlige modeller: Nike TiempoLegend 6 HypervenomX Nike, Nike Mercurial Superfly V Messi16.1 adidas, Puma evotouch.

 

KOMFORT
Komfort plan har Nike valgt at give en lav cut sko med en Flyknit stang. Denne Nike flagskib teknologi er kendetegnet ved en syet strik i ét stykke for at give en anden hud effekt og ekstrem komfort. Bemærk at hverken Mercurial Vapor (bas version af Mercurial) eller Magista Opus (bas version af Magista) har stangen og derfor er dette den første lav Nike sko med en stang Flyknit. Resultatet er klart, vi har lyst til i i hjemmesko, ligesom Phantom III DF gennem Flyknit, at den eneste Hyper-reaktivt stadig fleksibel og især takket være den lille hjem sok, som erstatter fanen traditionelle på vristen af ​​foden og det giver stor komfort.

Den eneste ulempe er remmen rundt om anklen stadig lidt stiv og bare ødelægger følelsen af ​​ultimativ komfort. Denne fornemmelse af stivhed svinder efter et par minutter, men det spiller alle de samme, på bekostning af den lave version af Phantom III Hypervenom, sammenlignet med den høje version, som er næsten fejlfri.

 

STYLE
I stil, er det naturligvis meget tæt på Hypervenom Phantom III DF med denne kattedyr side, som karakteriserer denne silo siden 2013. Der er pillerne Poron skum, hvis højde varierer afhængigt af placeringen af ​​foden, mens parret forbliver så slank som Mercurial Vapor XI. Fraværet af tungen med en form for lille, lav sok på vristen af ​​foden forbliver som original og behagelig for øjnene. Stilmæssigt er det at bryde selv mellem de to versioner.

 

 

HÅNDTERING
Ved at finde den nye Hyper-reaktivt sål på denne basis-version, har jeg ikke risikere at blive skuffet. Husk, at dette ene Hyper-reaktiv er inspireret nikefree såler bruges på løbesko og fitness. Dens formål: at give forfoden for altid at være i kontakt med jorden under sving og accelerationer. Og hvis du allerede har læst eller set teste Phantom III Hypervenom DF, du allerede ved, at det er yderst effektiv og utrolig fleksibel, om naturlig eller kunstig terræn. Selv om jeg ikke går ind for at bære FG klamper på kunstgræs, jeg stadig forsøgte at gøre i træning, og jeg blev glædeligt overrasket. Trækkraft er virkelig god på kunstgræs. Sekskantede nitter og spær ikke hænge alt for syntetiske græsplæner (nyeste generation), så jeg tog virkelig min fod lege med dette par.

Flyt med denne Hypervenom Phantom III er en oplevelse, som det er meget praktisk. Efter, ved anklen, det føles endnu mere behagelig og stabil i den version med den dynamiske Fit sok. Men jeg har ikke haft unormal vride min ankel under spillet så ... Stabiliteten af ​​foden er også at mødes med den lave version.

 

TOUCH

Dette Hypervenom Phantom III er udstyret med alle nye kerneteknologier af top-version til touch. nemlig:

- den pellets Poron, der normalt bruges på skosåler kan forbedre dæmpning, til stede på den forreste del og vristen at hjælpe på bolden;

- ACC teknologi (All Condition Control) for greb intakt bold i al slags vejr;

- den Flyknit stang til et nærmeste ende af ballonen eller effekt "bare fødder".

Så denne lave udgave er i samme ånd som den høje version med strejker, der er velbesøgte og der går godt; en bold føler meget flot og flydende på drible med god følsomhed ved hver tast. Kort sagt, det rører toppen af ​​toppen!

 

BÆREDYGTIGHED
Jeg vil ikke overraske nogen ved at sige, at dette er det svage punkt i denne sko (Høj eller Lav). Som forklaret i test af Phantom III Hypervenom DF, Flyknit sikkert byder på komfort, men det giver ikke de nødvendige garantier til at føle sig godt beskyttet skud modsatrettede klamper. Så selvfølgelig, selv med en kænguru læder øvre og robust, rammer pigge på vristen af ​​foden gør ondt, men den følelse kan være sammensat med sådan en tynd stang, selvom det er forstærket med et syntetisk lag. En lille spørgsmål opstår også om pålideligheden af ​​øjer, der er tynde og mesh. Over tid, frygtes det, at en af ​​dem tårer efter et sammenstød med en modstanders spyd eller smuldrer ved slid. Men som Phantom III Hypervenom DF, viste parret ingen reelle tegn på slid under mine forsøg måneder.

 

Vores dom
Du vil forstå, at der ikke er nogen store forskelle mellem Hypervenom Phantom III i lav udgave og Hypervenom Phantom III DF høj udgave. Komfort er udnævnelsen af ​​de to sko selv om Dynamic Fit krave bringer lidt mere fleksibilitet, komfort (især hælen) og bedre ankel støtte. For resten, det har de samme gode funktioner til at røre og håndtering på toppen. Den lave-cut par har også de samme fejl som den version med høj holdbarhed som spørgsmål, men det er uden tvivl den fodbold sko mere komfortabel low-cut markedet. Hvis jeg skulle vælge mellem DF Hypervenom Phantom III og den lave cut, jeg stadig ville vælge parret med den dynamiske Fit på grund af den ekstra komfort det bringer. Men uanset om du vælger den ene eller den anden udgave, vil du ikke miste ændringerne!

Leave a Comment