Top 5 Læder Fodboldstøvler 2017

Posted by admin 10.06.2017 0 Comment(s)

Det har været et stykke tid siden de syntetiske støvler dukkede op, der har udviklet sig til det ufattelige gennem nye teksturer og leget med finish, som forbedrer friktionen med bolden. Sammen med den nylige udseende af tråd støvler, som tilføjer op i aspekter som pasform, glem ikke huden. Naturligt materiale, der altid har været blandt os og med de nuværende tendenser, har set anvendelsen af ​​teknologier, som har bidraget til at modernisere begrebet klassisk boot.

 

Med dagens indlæg vil jeg kommentere TOP 5 af de bedste læderstøvler i dag, nogle med mere forekomst af teknologi end andre.

 

5. Nike Tiempo Premier fodboldstøvler
Vi startede med et meget attraktivt boot-alternativ til fordelene i det samlede. Dens enkle koncept består af et tyndt stykke hud, der giver komfort fra den første dag. Den forenklede sål, ifølge den traditionelle struktur af huset, fuldender følelsen af ​​komfort.
Jeg vil gerne understrege den store værdi af denne boot under hensyntagen til prisen på € 79,95.

 

4. Adidas fodboldstøvler Copa 17.1
Det lyder indlysende, men vi må differentiere det helt fra den mulige og forkerte forvirring med VM. Det er en støvle, der passer til den modernitet, som mange mennesker kigger efter og beder om i de mest klassiske linjer: Blød kænguruhud på forsiden af ​​støvlen sammen med materialer, der letter byrdenes vægt. Dette opnås takket være det syntetiske materiale på bagsiden eller samarbejdet med Sprint Frame, der kommer fra ACE 2.0 sålen. Vi må heller ikke glemme det store arbejde, der gør tungen kompressiv, selv om dets æstetik er noget diskutabelt for puristerne.

 

3. Mizuno Morelia NEO fodboldstøvler
Som allerede nævnt i den seneste analyse af kanalen er Morelia en klassisk kænguruhud. I NEO boot er dette en støvle, der bringer den anerkendte hud af det japanske mærke sammen med den lethed og minimalisme, der leveres af det syntetiske materiale på bagsiden. Den, der søger det, vil finde absolut komfort, blødhed og en meget fin hud, der giver lige nok til at tilpasse sig uregelmæssighederne på vores fødder.
Alternativet til denne modernitet

 

2. Puma evoTOUCH fodboldstøvler
Det er en meget karakteristisk mulighed for, at man dristigt samler to forskellige begreber, som kan virke komplicerede at kombinere.
På den ene side giver den ekstra fine kænguruhudssnit et strejf med den meget flot bold, der tilføjes til evoKNIT, der giver en meget polstret følelse indeni. Det er nødvendigt at nævne det store resultat, der tilbyder evoKNIT i halskæde, den perfekte del mellem pasform og komfort. For mange er det en af ​​konstruktionerne i strikningen, der har fået mere accept for blødheden i forhold til andre halskæder.
Uden tvivl er en af ​​de mest moderne klassiske støvler på markedet.

 

1. Nike Tiempo Legend fodboldstøvler
Når du taler om en læderstøvler, er Time en af ​​disse støvler, der automatisk kommer til dit hoved. Efter ovenstående tråd fandt vi en kænguruhud i en god del af toppen af ​​bagagen. Balancen mellem polstringens komfort med touch så tæt og moderne, at der så meget er søgt efter i de mest moderne læderstøvler. Ud over kvaliteten af ​​råmaterialet understøttes det af det indre mesh, der stabiliserer og hjælper med at give følelser af tekstur og beskyttelse med de kontakter, der kan forekomme i spillet.
Den indbyggede fane i det sømløse hus hjælper endnu mere til at forbedre den pasform, som huden allerede tilbyder.

Leave a Comment